Skip to main content

Nieuwe trouwjurken direct uit voorraad    •    7 dagen per week geopend    •    Welkom zonder afspraak    •    Say yes for less!

Gekleurde trouwjurk

Gekleurde trouwjurken

Bij een bruiloft denk je waarschijnlijk vrij snel aan een witte bruidsjurk… het is de klassieker. Maar wat als je wil trouwen in een andere kleur dan wit? Gekleurde trouwjurken komen vaker voor dan je denkt en zijn ontzettend mooi. Lees snel verder om meer te ontdekken over een bruidsjurk in kleur.

Een trouwjurk met kleur

Ze verschillen in kleur, maar één ding hebben deze trouwjurken gemeen: ze zijn stijlvol, mystiek en bovenal mooi. Welk klein meisje heeft er nu niet van gedroomd om in een roze jurk te trouwen? Een gekleurde bruidsjurk is een jurk van deze tijd. Want tijden veranderen nu eenmaal.

Eindeloze opties

Welke kleur jurk wil jij graag dragen op je grote dag? Omdat je niet verbonden bent aan één kleur, kun je alle kanten op. Ga je voor een lichte pastel kleur, zoals lavender of een roze trouwjurk? Of wil je liever een stevigere kleur, zoals diep rood of marine blauw? Onze experts en specialisten in het maken van bruidsmode gaan graag met je zitten om te kijken naar de mogelijkheden. Daarbij wordt ook gekeken naar welke kleur het beste bij jouw huid past. Daarnaast is een trouwjurk in kleur, welke kleur dan ook, ook nog eens in verschillende vormen en maten te vinden. Als je langskomt in onze boetiek in Rotterdam, kijken we graag naar welke en wat voor jurk jou het mooiste zou staan, in lijn met wat jouw persoonlijke wensen zijn.

Een gekleurde trouwjurk: deskundig advies

Wat je wensen voor een gekleurde trouwjurk ook zijn, het is mogelijk. Een gekleurde bruidsjurk kun je strak om je middel en taille dragen met de onderkant uitlopend, wat een klassieke look geeft. Of je kiest voor een korte jurk die geheel strak zit, met kanten mouwen. En gekleurde trouwjurk van speciale kanten stof geeft is een mooie aanvulling en een perfecte finishing touch. Onze gekleurde trouwjurken worden persoonlijk op maat gemaakt en samengesteld.

Bruidsjurk in kleur: wat voor jou?

Ben jij benieuwd naar een bruidsjurk in kleur en zou je dit willen proberen? Ons deskundige team van Bruidsmode Outlet helpt je hierbij graag verder om zo jouw droomjurk in kleur te vinden. Neem contact met ons op! Je kunt ons bellen op  010 – 4362278 of je kan een e-mail sturen naar info@bruidsmodeoutlet.com. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar.

bruidsmode outlet winkel
2 Verdiepingen bruidsmode!
De hele week geopend!

Stijlen: A lijnAlternatiefBohemianBoothalsBroekpak – KlassiekKort –  PrinsesSatijnSexySimpelStrakStrandStraplessKantJumpsuit – Lange mouwenOff shoulder – Open RugVintageZeemeermin

Kleuren: RozeZwartRoodBlauw