SAY YES TO THE DRESS,
SAY YES FOR LESS!

Over Bruidsmode Outlet Rotterdam

Bruidsmode Outlet in Rotterdam is de bruidswinkel van nu. We zijn gespecialiseerd in het kiezen van prachtige, nieuwe en eenmalige bruidsjurken die we inkopen bij diverse leveranciers in binnen- en buitenland. We hanteren een relaxte no-nonsense aanpak, waarbij je ongedwongen op zoek kan gaan naar de perfecte trouwjurk voor jou. Natuurlijk kun je hierbij rekenen op vakkundige kennis en eerlijk advies van onze specialisten. Zo vind je altijd een prachtige bruidsjurk waar je je heerlijk in voelt én waarin je beste punten worden geaccentueerd. Kom binnen zoals je bent en geniet van een aanpak waarbij er echt wordt geluisterd naar jou. Wij zijn zeven dagen per week geopend.

Geen afspraak nodig

Traditionele bruidswinkels werken op afspraak. Wij doen dat net even anders. Bij ons loop je naar binnen wanneer het jou uitkomt. Neem de tijd en bekijk en voel zelf onze prachtige bruidsjurken. Is het erg druk in de winkel? Geen zorgen, we maken altijd plaats voor jou. We noteren je gegevens, zodat jij in de tussentijd een kopje koffie kan doen in de stad. Zodra er weer plek is, geven we je een belletje.

Jouw zoektocht naar dé bruidsjurk

Geniet van de gezellige en ongedwongen sfeer in onze winkel. Bij Bruidsmode Outlet in Rotterdam kun je zelf de bruidsjurken bekijken en aanraken. De trouwjurken die je mooi vindt, hang je aan de gekleurde ringetjes die je van onze medewerker hebt gekregen. Trouwjurken in de aanslag… en we gaan passen.

Heb je de ideale bruidsjurk gevonden? Geweldig! Je mag jouw jurk direct mee naar huis nemen. Als de jurk hier en daar nét niet zit zoals jij graag wilt, kun je hem langs brengen bij ons professionele atelier. Zij vermaken jouw bruidsjurk perfect op maat, zodat hij als gegoten zit. Mission accomplished!

De hipste trouwjurken voor een eerlijke prijs

Bij Bruidsmode Outlet in Rotterdam zijn we niet alleen lief voor jou, maar ook voor je portemonnee. Bij ons vind je namelijk bijna geen bruidsjurk duurder dan € 999,-. Onze veelzijdige jurken zorgen ervoor dat elke bruid tevreden de deur uit kan lopen. Van bohemian bruidsjurken tot elegante bruidsjurken met open rug; wij hebben trouwjurken in allerlei soorten en maten. Wekelijks krijgen we nieuwe trouwjurken binnen en vaak is er van een jurk niet meer dan één exemplaar. Het is daarom niet mogelijk om een jurk achter te houden of na te bestellen.

Wist je dat…

Contact opnemen

Vraagje voor ons? Wij helpen je graag. Bel ons via 010 436 22 78 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier. We sturen je zo snel mogelijk een reactie.