Skip to main content

Nieuwe trouwjurken direct uit voorraad    •    7 dagen per week geopend    •    Welkom zonder afspraak    •    Say yes for less!

Over Bruidsmode Outlet Rotterdam

Bruidsmode Outlet Rotterdam

Say yes to the dress, say yes for less. Dat is ons motto! Bij Bruidsmode Outlet Rotterdam zijn we gespecialiseerd in het kiezen van prachtige, nieuwe trouwjurken die wij inkopen bij diverse leveranciers in binnen- en buitenland. Daardoor is onze collectie uniek, veelzijdig en continu in beweging. Wekelijks komen er nieuwe trouwjurken bij, die wij aanbieden voor een eerlijke prijs. Voor iedere bruid zit er een prachtige trouwjurk bij!

Zo zijn wij begonnen

Met al ruim 40 jaar ervaring op zak, hebben we Bruidsmode Outlet Rotterdam geopend. Een echt familiebedrijf, gerund door vader, moeder en dochter. We wilden iets anders doen dan reguliere bruidswinkels. Een mooie trouwjurk voor een lagere prijs, geen tijdsloten waarin jij je jurk kunt passen en je nieuwe jurk gelijk mee naar huis. En zo is Bruidsmode Outlet Rotterdam ontstaan.

Dit maakt ons uniek

Wij kopen direct nieuwe jurken uit het vak in, op basis van maten die de leveranciers hebben hangen. Vervolgens komen ze, voor een relatief goedkope prijs, bij ons in de winkel te hangen. Dit betekent dat de jurken die in onze winkel hangen, ook gelijk onze volledige collectie vormen. De collectie is dan ook uniek en veelzijdig. Voor iedere bruid zit er een jurk bij! Daarnaast is de collectie continu in beweging. Wekelijks komen er nieuwe jurken bij die wij verkopen voor een eerlijke prijs. De prijzen liggen veelal rond de € 1000,-.

Ons slagingspercentage is hoger dan bij reguliere bruidswinkels. Doordat je bij ons komt shoppen zonder afspraak, kun je gelijk slagen. Waar er bij andere winkels 1 op de 4 bruiden gelijk een jurk vinden, ligt dat aantal bij ons op 3 op de 4!

Onze werkwijze

Bij Bruidsmode Outlet ben je 7 dagen per week welkom. Wij werken zonder afspraak, dus kom gezellig langs wanneer het jou uitkomt. Je krijgt de gelegenheid om zelf alle bruidsjurken in onze winkel te bekijken. We geven je een gekleurd hangertje, die jij om de jurken kunt hangen die je zelf graag wilt passen. Vervolgens stap je met onze styliste de paskamer in en gaan we op zoek naar je droomjurk. Zijn alle paskamers bezet wanneer je binnenkomt? Dan laat je je telefoonnummer achter en drink je even een kopje koffie in de stad. Wij bellen je zodra er weer plek is.

De sfeer in onze winkel

Klanten beschrijven onze winkel vaak als huiselijk. Er hangt een gemoedelijke sfeer. Wij zij met acht dames, met diverse achtergronden en van diverse leeftijden. Dat maakt het heel gezellig om bij ons in de winkel te komen!

Waar er soms een negatieve lading op het woord ‘outlet’ ligt, hoef je dit bij ons niet te verwachten. Onze winkel is luxe ingericht en je wordt vriendelijk geholpen bij het vinden van jouw droomjurk. Net als bij een reguliere bruidswinkel.

Onze missie

Iedere bruid haar droomjurk laten vinden: dat is ons grootste doel. Wij zijn van mening dat iedereen een mooie jurk met een fijne prijs verdient. Wij oordelen niet en vinden iedere bruid mooi zoals ze is. Beauty comes in all shapes and sizes!

Jouw voordelen op een rij

We zetten de grootste voordelen van een bruidsjurk bij ons kopen nog eens op een rij:

  • Een mooie jurk voor een lagere prijs
  • Geen levertijden, waardoor je jouw jurk gelijk meeneemt naar huis
  • Shoppen zonder afspraak
  • Zelf jurken uitkiezen in de winkel
  • Jouw jurk tot 8 weken van tevoren laten vermaken
  • Een fijne winkel, waar je je thuis voelt

Vaker van Bruidsmode Outlet horen?

Volg ons dan op Facebook of lees onze blogs!

Onze contactgegevens

Van Oldenbarneveltstraat 129a
3012 GT Rotterdam
Neem telefonisch contact op
Stuur een e-mail

Onze Facebook Recensies!

Wij zijn zeer blij met onze vele fantastische recensies op Facebook! We krijgen vaak mooie foto’s, bedankjes en soms hele verslagen van klanten die getrouwd zijn. Hartverwarmend! Hier doen we het allemaal voor!

Wat klanten over ons zeggen:

Wat een top ervaring! Prachtige winkel met prachtige jurken voor een leuke prijs. Dit is de tweede winkel die ik bezocht en wat was het toch een fijne ervaring. De eerste winkel was er niets bij. Na een hartelijk ontvangst ben ik goed geholpen door een van de medewerksters. Ik kreeg de mogelijkheid om zelf jurken uit te kiezen die ik wilde passen. Ondertussen had de medewerkster die mij hielp ook een jurk uitgekozen, welke zij het beste bij mijn figuur vond passen. Deze heb ik als eerste gepast en dit is ook de jurk geworden!! Nadat ik ‘Yes to the dress’ heb gezegd, kwam de champagne en een fotomomentje. De sfeer was top, de dames waren top, alles was top! Ik raad deze winkel 100% aan! Al met al een geslaagde middag! Dank jullie wel!

Heel hartelijk ontvangst! Ze leggen alles goed uit qua werking. Ik mocht zelf tussen de jurken kijken welke ik leuk vond, degene die ik leuk vond heb ik ook allemaal mogen passen en ze hadden ook zelf een jurk gebracht, eentje waarvan ze dacht dat het mij ging staan, die is het zelf geworden! Heel aangename sfeer, ze nemen hun tijd voor de aanstaande bruidjes (en hun gevolg). Na de ‘I say yes to this dress’ allemaal een glaasje bubbels gekregen om het te vieren en dan samen op de foto. Ik heb nu m’n prachtige jurk voor een goede prijs! Top winkel!

Super ervaring om dit te doen met mijn moeder en schoonmoeder die samen ook zo enthousiast waren dat ze de winkel op zijn kop zetten! Vorig jaar verliefd geworden op de eerste jurk die ik zag hangen, veel te klein maar toch gekocht. veel afgevallen om uiteindelijk perfect in mijn jurk te passen en wat was ik gelukkig! De coupeuze heeft hem perfect aan laten sluiten zodat ook het borstgedeelte naar wens was. Ik heb de hele dag gestraald van oor tot oor 😉 Bedankt voor deze prachtige ervaring. Jullie expertise en aanbod zijn fantastisch!

Bekijk de recensies van onze tevreden klanten!