Neem een kijkje bij Bruidsmode Outlet

Wilvorst trouwpakken

Op de mooiste dag van je leven wil je op je best voor de dag komen. Met de Wilvorst trouwpakken werp je een blik in de spiegel, waarna je je direct zelfverzekerd voelt. De luxueuze trouwpakken zijn niet alleen elegant, maar ook tot in de kleinste details afgewerkt. Je hebt de keuze uit verschillende rijke stoffen en kleuren, waardoor het Wilvorst trouwpak geheel op maat gemaakt kan worden. Voor het uitzoeken van jouw droomkostuum hoef je geen afspraak te maken: wij zijn zeven dagen per week geopend.

Betaalbare herenkostuums van topkwaliteit

Het trouwpak, of het kostuum zoals het ook wel wordt genoemd, is een tijdloos item dat jarenlang mee gaat. Een bruiloft is al duur genoeg, dus een trouwpak van hoge kwaliteit voor een zacht prijsje biedt uitkomst. Met de trouwpakken van het Duitse merk Wilvorst ben je verzekerd van een smaakvol en draagbaar pak dat je ook na de grote dag kunt blijven dragen voor zowel formele als informele gelegenheden. Onze medewerkers helpen je graag met het uitkiezen van het perfecte trouwpak dat comfortabel zit en aansluit bij je figuur. Geen standaard confectiemaat? Wij hebben een eigen professioneel naaiatelier dat het trouwpak kan innemen of verstellen.

Get inspired: de mooiste trouwpakken van Wilvorst

Diverse Wilvorst trouwpakken: van een smoking tot het moderne trouwpak

Een smoking

Een smoking is een twee- of driedelig kostuum. Officieel is een smoking zwart met een vlinderdas, maar tegenwoordig zien we ook bordeaux en nachtblauwe varianten. Leuk feitje: bij een smoking hoor je geen horloge te dragen, omdat een goed feest geen tijd kent.

Een jacquet

Een jacquet wordt veelal gezien als de chique versie van de smoking. Het meest opvallende verschil is het lange jasje met rond weggesneden voorpanden. Volgens de etiquette hoor je de jacquet te dragen met een gestreepte broek.

Een rokkostuum

Van de genoemde pakken is het rokkostuum het meest formele pak. Net als bij de jacquet heeft het jasje een lange achterkant, maar bij het rokkostuum is de voorkant redelijk kort met scherpe punten.

Het moderne trouwpak

Onder het moderne trouwpak verstaan we het trouwkostuum, zoals we het tegenwoordig veel zien. Hierbij kun je denken aan een mooi colbert en een nette pantalon.

Accessoires bij het Wilvorst trouwpak

Je look is pas helemaal compleet met de juiste accessoires. Bij een effen pak steekt een gewerkte stropdas bijvoorbeeld mooi af. Wil je de colbert ’s avonds uit doen? Combineer dan een mooi paar bretels met je pak voor een vintage uitstraling. Om piekfijn voor de dag te komen, kun je ervoor kiezen om het Wilvorst trouwpak af te maken met een pochet en/of manchetten. Vergeet niet een bijpassende riem en schoenen om de puntjes op de i te zetten.

Het trouwpakkenwoordenboek:
de vaktermen uitgelicht

Bij het uitzoeken van een trouwpak krijg je te maken met vaktermen zoals single-breasted, peaked en een jacquet, maar wanneer je geen pakkendrager bent is dit hoogstwaarschijnlijk abracadabra voor je. Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid op pad gaat, lichten wij de belangrijkste vaktermen voor je uit.

Verschillende soorten knopen: single-breasted en double-breasted

Single-breasted

Het is tegenwoordig de meest gebruikte manier om een jasje te sluiten: de single-breasted sluiting. De knopen zitten op een rij, waardoor de sluiting ook wel ‘enkele rij’ wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt de onderste knoop niet gesloten.

Double-breasted

De double-breasted sluiting is een echte klassieker. Zoals de naam al doet vermoeden is er sprake van een dubbele rij met knopen die dicht wordt gedragen. Bij dit model is de V-vorm minder diep dan bij bijvoorbeeld het single-breasted jasje.

De revers: het stukje omgevouwen stof van de blazer

Een notch

Het is de meest populaire variant: de notched revers. Je herkent de notch aan de inkeping tussen de kraag en de revers: deze heeft altijd een hoek van 75-90 graden.

Een peak/upright

De peaked revers lijkt op de notched revers, maar is puntiger. Je herkent de upright aan de schuin omhoogstekende punten die lengte en bredere schouders creëren.

Een shawl

In tegenstelling tot de eerdergenoemde revers heeft de shawl geen inkeping. De kraagflappen lijken, zoals de naam al doet vermoeden op een sjaal. De shawl wordt veel gedragen in films zoals James Bond.

Neem contact op met Bruidsmode Outlet

Heb je vragen over onze bohemian trouwjurken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 436 2278 of stuur een e-mail naar info@bruidsmodeoutlet.com. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar.

2 Verdiepingen bruidsmode!
De hele week geopend!