Skip to main content

Nieuwe trouwpakken direct uit voorraad  •  7 dagen per week geopend  •  Welkom zonder afspraak  •  Say yes for less!

bruiloft plannen

Wilvorst trouwpakken

Op de mooiste dag van je leven wil je op je best voor de dag komen. Met de Wilvorst trouwpakken werp je een blik in de spiegel, waarna je je direct zelfverzekerd voelt. De luxueuze trouwpakken zijn niet alleen elegant, maar ook tot in de kleinste details afgewerkt. Je hebt de keuze uit verschillende rijke stoffen en kleuren, waardoor het Wilvorst trouwpak geheel op maat gemaakt kan worden. Voor het uitzoeken van jouw droomkostuum hoef je geen afspraak te maken: wij zijn zeven dagen per week geopend.

Betaalbare herenkostuums van topkwaliteit

Het trouwpak, of het kostuum zoals het ook wel wordt genoemd, is een tijdloos item dat jarenlang mee gaat. Een bruiloft is al duur genoeg, dus een trouwpak van hoge kwaliteit voor een zacht prijsje biedt uitkomst. Met de trouwpakken van het Duitse merk Wilvorst ben je verzekerd van een smaakvol en draagbaar pak dat je ook na de grote dag kunt blijven dragen voor zowel formele als informele gelegenheden. Onze medewerkers helpen je graag met het uitkiezen van het perfecte trouwpak dat comfortabel zit en aansluit bij je figuur. Geen standaard confectiemaat? Wij hebben een eigen professioneel naaiatelier dat het trouwpak kan innemen of verstellen.

Get inspired: de mooiste trouwpakken van Wilvorst

 

Het merk Wilvorst is een specialist op het gebied van trouwpakken. Een trouwkostuum van het merk Wilvorst is speciaal ontworpen voor de veeleisende bruidegom van deze tijd. Dus als je kiest voor dit prachtige merk trouwpakken, dan kies je voor elegant en luxe en maak je zeker indruk op je trouwdag.

Ben je benieuwd naar deze collectie en wil jij eigenlijk wel trouwen in zo’n mooi trouwpak van Wilvorst? Loop dan geheel vrijblijvend even binnen bij Bruidsmode Outlet Rotterdam!

Accessoires bij het Wilvorst trouwpak

Je look is pas helemaal compleet met de juiste accessoires. Bij een effen pak steekt een gewerkte stropdas bijvoorbeeld mooi af. Wil je de colbert ’s avonds uit doen? Combineer dan een mooi paar bretels met je pak voor een vintage uitstraling. Om piekfijn voor de dag te komen, kun je ervoor kiezen om het Wilvorst trouwpak af te maken met een pochet en/of manchetten. Vergeet niet een bijpassende riem en schoenen om de puntjes op de i te zetten.

Neem contact op met Bruidsmode Outlet

Heb je vragen over onze bohemian trouwjurken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 436 2278 of stuur een e-mail naar info@bruidsmodeoutlet.com. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar.

bruidsmode outlet winkel
2 Verdiepingen bruidsmode!
De hele week geopend!