Skip to main content

Curvy Bride

De mooiste curvy trouwjurken vind je in onze outlet in Rotterdam. Als curvy bride2be is het niet altijd makkelijk om een bruidsjapon te vinden die niet truttig is. De bruidsjapon staat juist prachtig als je je curves kunt tonen. Bij Bruidsmode Outlet Rotterdam zijn wij gespecialiseerd in het vinden van moderne, hippe trouwjurken voor de curvy bruid. Wij hebben t/m maat 58 in huis!

Betaalbare trouwjurk grote maat

Niet alleen onze trouwjurken zijn eigenwijs, onze prijzen kunnen er ook wat van. Wist je dat een trouwjurk in een grote maat helemaal niet duur hoeft te zijn? Bij Bruidsmode Outlet kan je al terecht voor betaalbare trouwjurken tot en met maat 58. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf €999. Daarbij is de kwaliteit ook nog eens erg goed. Zo hoeft het dus niet veel geld te kosten om jouw plus size trouwjurk te kopen Snuffel rond in onze collectie en ontdek onze veelzijdige trouwjurken, trouwpakken, bruidsaccessoires en nog veel meer.

Ongedwongen je favoriete bruidsjapon kiezen

De mooiste trouwjurken vind je in onze outlet in Rotterdam. We werken met een ongedwongen werkwijze waarbij je zelf jurken kan kiezen die je graag wilt passen. Hang je favoriete jurken aan de gekleurde hangers. Onze medewerker helpt je vervolgens met het aanpassen en geven je eerlijk en deskundig advies. Zo kun je relaxed je favoriete jurken kiezen en passen.

Vind de perfecte trouwjurk in een grote maat

Of je nou petite of curvy bent, in onze outlet vind je altijd de jurk waar jij je geweldig in voelt. Onze jurken zijn fantastisch afgewerkt en bevatten mooie details. We hebben natuurlijk ook bohemian bruidsjurken in allerlei materialen en maten. Bovendien hebben wij een eigen atelier in huis, zodat onze professionele coupeuses, indien gewenst, jouw japon perfect op maat kunnen maken.

Let wel op: onze bohemian bruidsjurken vliegen de deur uit! Van elke jurk is er slechts één exemplaar, dus wees er snel bij. We werken zonder afspraak, dus je bent zeven dagen per week welkom wanneer het jou uitkomt.

Neem contact op met Bruidsmode Outlet

Heb je vragen over jurken voor de curvy brides van Bruidsmode Outlet? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 436 2278 of stuur een e-mail naar info@bruidsmodeoutlet.com. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar.

bruidsmode outlet winkel
2 Verdiepingen bruidsmode!
De hele week geopend!

Stijlen: A lijnAlternatiefBohemianBoothalsBroekpak – KlassiekKort –  PrinsesSatijnSexySimpelStrakStrandStraplessKantJumpsuit – Lange mouwenOff shoulder – Open RugVintageZeemeermin

Kleuren: RozeZwartRoodBlauw