Skip to main content

Curvy bride

De mooiste curvy trouwjurken vind je in onze outlet in Rotterdam. Als curvy bride2be is het niet altijd makkelijk om een bruidsjapon te vinden die niet truttig is. De bruidsjapon staat juist prachtig als je je curves kunt tonen. Bij Bruidsmode Outlet Rotterdam zijn wij gespecialiseerd in het vinden van moderne, hippe trouwjurken voor de curvy bruid. Wij hebben t/m maat 58 in huis!

Betaalbare trouwjurken in grote maten

Het is een algemeen misverstand dat trouwjurken in grote maten heel duur moeten zijn. Bij Bruidsmode Outlet Rotterdam kunnen we je geruststellen: onze prijzen zijn net zo eigenwijs als onze collectie. Wist je dat je bij ons al een trouwjurk in een grote maat kunt vinden vanaf slechts € 999,-? En laten we niet vergeten te benadrukken dat de kwaliteit van onze trouwjurken uitstekend is. Je hoeft dus niet diep in de buidel te tasten voor jouw plus-size trouwjurk.

Ongedwongen je favoriete bruidsjapon kiezen

De mooiste trouwjurken vind je in onze outlet in Rotterdam. We werken met een ongedwongen werkwijze waarbij je zelf jurken kan kiezen die je graag wilt passen. Hang je favoriete jurken aan de gekleurde hangers. Onze medewerker helpt je vervolgens met het aanpassen en geven je eerlijk en deskundig advies. Zo kun je relaxed je favoriete jurken kiezen en passen.

Vind de perfecte trouwjurk in een grote maat

Of je nou petite of curvy bent, in onze outlet vind je altijd de jurk waar jij je geweldig in voelt. Onze jurken zijn fantastisch afgewerkt en bevatten mooie details. We hebben natuurlijk ook bohemian bruidsjurken in allerlei materialen en maten. Bovendien hebben wij een eigen atelier in huis, zodat onze professionele coupeuses, indien gewenst, jouw japon perfect op maat kunnen maken.

Let wel op: onze bohemian bruidsjurken vliegen de deur uit! Van elke jurk is er slechts één exemplaar, dus wees er snel bij. We werken zonder afspraak, dus je bent zeven dagen per week welkom wanneer het jou uitkomt.

Neem contact op met Bruidsmode Outlet

Heb je vragen over jurken voor de curvy brides van Bruidsmode Outlet? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 436 2278 of stuur een e-mail naar info@bruidsmodeoutlet.com. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar.

bruidsmode outlet winkel
2 Verdiepingen bruidsmode!
De hele week geopend!

Stijlen: A lijnAlternatiefBohemianBoothalsBroekpakJumpsuitKantKlassiekKort – Lange mouwenOff shoulder – Open RugPrinsesSatijnSexySimpelStoerStrakStrandStrapless – VintageZeemeerminZwanger

Kleuren: BlauwRoodRozeZwart