Skip to main content

Nieuwe trouwjurken direct uit voorraad • 7 dagen per week geopend • Welkom zonder afspraak • Say yes for less!

Zwarte trouwjurk

Zwarte trouwjurken

Het dragen van een zwarte trouwjurk op je grote dag klinkt misschien wat onwennig. Het is immers niet de standaard op een bruiloft om een zwarte bruidsjurk te dragen, maar dat maakt dit item niet minder mooi. Integendeel, een zwarte bruidsjurk staat de meeste vrouwen geweldig en het maakt een mystieke indruk. Als jij ervan houdt om je eigen ding te doen en je niet veel van de norm aan te trekken, is een zwarte trouwjurk misschien wel wat voor jou.

Zwarte trouwjurken voor iedereen

Een zwarte trouwjurk kan in principe iedereen dragen. Het maakt niet uit hoe groot of lang je bent of wat voor lichaam je hebt. Zwart is een kleur die altijd goed je lichaam omarmt, ongeacht welke huidskleur je hebt, en een zwarte bruidsjurk is hier niet anders in. Design zelf een zwarte trouwjurk en kies elementen die je graag wil zien in je bruidsjurk: wil je lange of korte mouwen? Een open rug of een rug van kant? Een vierkante of hoge hals, en hoe diep mag de hals worden uitgesneden?

Eerlijk en deskundig advies

Bij bruidsmode outlet maken we onze trouwjurken op maat in onze eigen kleding atelier. Laat ons je wensen weten, of zoek een bestaande zwarte bruidsjurk uit en wij zorgen ervoor dat hij jou perfect past. We kijken samen met je mee naar je wensen en de mogelijkheden. Wist je dat het concept van een zwarte trouwjurk helemaal geen nieuw idee is? Zo heeft Avril Lavigne de stap gewaagd en ook actrice Sarah Jessica Parker koos voor zwart op haar grote dag.

Vind je zwarte trouwjurk bij Bruidsmode outlet

Als je op zoek bent naar een elegante zwarte trouwjurk, ben je bij Bruidsmode outlet Rotterdam aan het juiste adres. Al onze zwarte trouwjurken op de website zijn uit voorraad leverbaar en daarnaast zijn we 7 dagen per week geopend, zodat we je altijd van dienst kunnen zijn. Kom dus eens langs in onze winkel als je vragen hebt of advies nodig hebt. Of neem eens een kijkje in ons lookbook om inspiratie op te doen.

Neem contact op met Bruidsmode Outlet

Wil je meer weten of een afspraak maken? Je mag altijd, 7 dagen per week, langskomen in onze outlet zonder afspraak! Daarnaast kun je ons ook bellen op 010 436 2278. Je kan ook een e-mail sturen naar info@bruidsmodeoutlet.com. We spreken en zien je gauw! Wie weet wel in een zwarte bruidsjurk.

bruidsmode outlet winkel
2 Verdiepingen bruidsmode!
De hele week geopend!

Stijlen: A lijnAlternatiefBohemianBoothalsBroekpak – KlassiekKort –  PrinsesSatijnSexySimpelStrakStrandStraplessKantJumpsuit – Lange mouwenOff shoulder – Open RugVintageZeemeermin

Kleuren: RozeZwartRoodBlauw