Skip to main content

Nieuwe trouwjurken direct uit voorraad • 7 dagen per week geopend • Welkom zonder afspraak • Say yes for less!

Bruidsbroekpak

Bruidsbroekpak dames

Wil je in wat anders trouwen dan in een standaard trouwjurk? Dat kan! Bruidsbroekpakken zijn stoer, maar tegelijkertijd erg vrouwelijk. Het beeld van een bruidsbroekpak vrouw is wellicht erg simpel en misschien niet zo klassiek als het beeld van een trouwjurk. Toch zijn er genoeg mooie, klassieke en vrouwelijke bruidsbroekpakken te vinden. De materialen die gebruikt worden voor een bruidsbroekpak zijn erg uiteenlopend. Zo kun je denken aan chiffon, zijde, satijn of kant. De mogelijkheden zijn erg breed. 

Wel of niet bruidsbroekpak kiezen?

Allereerst is het dragen van een bruidsbroekpak naar jouw bruiloft al erg onderscheidend. Waar iedereen altijd maar een jurk verwacht kom je naar het altaar lopen in een geheel andere look dan de verwachting. Niemand zal dus snel vergeten wat je droeg. Daarnaast doe je met een bruid broekpak ook nog eens mee aan de fashion trends. Een fijne bijkomstigheid is dat een bruidsbroekpak na de bruiloft ook makkelijk gedragen kan worden. Zo hoef je niet een extra outfit aan te schaffen voor na de ceremonie. 

Bruidsbroekpak vrouw: verschillende soorten

Natuurlijk bestaan er in bruidsbroekpakken ook veel verschillende soorten. Laten we beginnen bij een bruidsbroekpak dames met bijvoorbeeld een witte broek met daarboven een glitterende top. Zo combineer je chique wit met een touch of glamour. Je kunt ook gaan voor een mooie witte, satijnen broek en daarboven op een top van doorschijnend kant. Hierdoor maak je de look een beetje sexy, zonder dat het klassieke gevoel wegvalt. Om nog even voort te borduren op die sexy look, kun je ook kiezen voor een doorschijnend kanten broekpak. Zo zal je veel indruk maken op jouw partner. En dat is waar het om gaat. Wil je liever de combinatie van high fashion en sexy maken? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een bruidsbroekpak in het wit met een top dat lijkt op een korset. Wat betreft de keuze van het materiaal zit je bij een bruidsbroekpak erg goed. Ook hier worden allerlei verschillende soorten materiaal gebruikt. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft. 

Vind jouw bruid broekpak

Tegenwoordig verkopen winkels vaker een bruidsbroekpak voor dames. Daarentegen is het wel heel belangrijk om goed na te denken over welke soort en welk type kwaliteit je zoekt voor een bruidsbroekpak. Wij hebben professionele coupeuses in huis die een bruid broekpak op maat voor jou kunnen maken. Daarnaast hebben wij van elk bruidsbroekpak dames maar één exemplaar dus het blijft een unieke outfit voor jouw bruiloft. Ook voor ons is het meest belangrijk dat je je goed voelt op jouw bruiloft. Er is bij ons altijd ruimte voor vrijblijvend advies en al onze bruidsbroekpakken zijn uit voorraad leverbaar. Een bruidsbroekpak vinden? Wij helpen je graag met de zoektocht naar de juiste modellen!

Advies op maat over bruid broekpak

Heb je het perfecte bruidsbroekpak gevonden? Of zou je meer advies willen ontvangen over bruidsbroekpak dames? Dan kun je 7 dagen per week langskomen bij de Bruidsmode Outlet zonder afspraak. Wij helpen je graag verder met al jouw vragen en verzoeken rondom een bruidsbroekpak vrouw. Zijn er van tevoren al vragen? Dat kan natuurlijk. Bel dan naar 010-4362278 of stuur ons een e-mail op info@bruidsmodeoutlet.com.

bruidsmode outlet winkel
2 Verdiepingen bruidsmode!
De hele week geopend!

Stijlen: A lijnAlternatiefBohemianBoothalsBroekpak – KlassiekKort –  PrinsesSatijnSexySimpelStrakStrandStraplessKantJumpsuit – Lange mouwenOff shoulder – Open RugVintageZeemeermin

Kleuren: RozeZwartRoodBlauw