Skip to main content

Nieuwe trouwjurken direct uit voorraad • 7 dagen per week geopend • Welkom zonder afspraak • Say yes for less!

Strakke trouwjurk

Strakke bruidsjurk

Een trouwjurk kiezen is geen gemakkelijke keuze. Op een van de meest belangrijke dagen van je leven wil je graag stralen en daar willen wij bij Bruidsmode Outlet Rotterdam graag aan bijdragen met een prachtige strakke trouwjurk. Een strakke trouwjurk is weggelegd voor iedereen die zich mooi en sexy wil voelen op de trouwdag. Een trouwjurk die strak is toont je silhouet en accentueert de vormen van je lichaam. Ideaal voor iemand die voor een strakke en cleane look gaat op de bruiloft.

Trouwjurk strak: accentueert jouw figuur

Een strakke trouwjurk is tegenwoordig zeer populair. Veel koppels gaan voor een bruiloft met een strak design. Door dit design door te trekken naar de strakke trouwjurk en kostuum creëer je een mooi en samenhangend geheel. Voor vrouwen die in het dagelijkse leven ook houden van strakkere kleding is een strakke trouwjurk een mooie manier om je lichaam te tonen. Een strakke bruidsjurk neigt dan ook eerder naar een hedendaagse en moderne trouwjurk die past bij verschillende lichaamstypen. Van slank tot curvy, een strakke trouwjurk accentueert je pluspunten.

Van onze officiële leveranciers krijgen we wekelijks nieuwe bruidsjurken binnen. Snuffel rond in onze collectie en ontdek onder andere onze bohemian trouwjurken, alternatieve trouwjurken, trouwpakken, goedkope trouwjurken, bruidsaccessoires en nog veel meer.

Een strakke trouwjurk is allesbehalve saai

Wanneer je denkt aan een strakke trouwjurk denk je misschien aan een saaie jurk, maar niets is minder waar. Met een strakke trouwjurk kun je alle richtingen uit. Een strakke trouwjurk met een split, een strakke trouwjurk met een A-lijn, een strakke trouwjurk die met kant is afgewerkt: de opties zijn eindeloos. Bovendien is een strakke bruidsjurk erg tijdloos, je kijkt er dus nog lang op terug met een positief gevoel.

Laat je adviseren door onze experts

Het is altijd een goed idee is om eens een bezoek te brengen aan de Bruidsmode Outlet Rotterdam. Bij ons kan je altijd langskomen zonder een afspraak en dit maar liefst 7 dagen per week. Wij maken tijd voor jou, zo kan je op elk moment binnenspringen en je laten adviseren door een van onze experts. Doordat we ons eigen atelier hebben kunnen we jouw strakke trouwjurk perfect afstellen op jouw figuur.

Trouwjurk strak kopen

Wil je graag weten of een strakke trouwjurk iets voor jou is? Heb je nog vragen over een strakke trouwjurk of over ons uitgebreide assortiment? Dan kan je altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 010 – 4362278 of stuur een mailtje naar info@bruidsmodeoutlet.com. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar met de mooiste bruidsmode.

bruidsmode outlet winkel
2 Verdiepingen bruidsmode!
De hele week geopend!

Stijlen: A lijnAlternatiefBohemianBoothalsBroekpak – KlassiekKort –  PrinsesSatijnSexySimpelStrakStrandStraplessKantJumpsuit – Lange mouwenOpen RugVintageZeemeermin

Kleuren: RozeZwartRoodBlauw