Skip to main content

Trouwjurk open rug

Bruidsjurk met open rug

Je bent op zoek naar een bruidsjurk die elegant en strak, maar tegelijkertijd mooi en klassiek is. Eén ding dat altijd elegant is, ook bij andere bodycon jurken, is het hebben van een open rug. Een trouwjurk met een open rug is misschien wel het detail dat een bruidsjurk afmaakt, en de look van de bruid als geheel. Het is natuurlijk sexy en het accentueert de vorm van je lichaam, terwijl het een klassiek element blijft behouden. Bij Bruidsmode Outlet in Rotterdam weten we hier raad mee.

Open rug: klassiek en stijlvol

Wanneer je kiest voor een trouwjurk met een open rug, bestaan er daarvoor heel veel opties. Je kunt er alle kanten mee op. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je hele rug te showen, maar als je daar niet helemaal comfortabel mee bent is het dragen van een trouwjurk met een lage rug ook een mogelijkheid. Zo zijn er verschillende soorten trouwjurken met een open rug, met allemaal één ding in het gemeen: ze geven jou een zachte en elegante uitstraling.

Voor ieder wat wils

Een bruidsjurk bestaat uit nog veel meer dan alleen de rug natuurlijk, alleen daarom al zijn de opties zo divers. We bieden allerlei verschillende soorten bruidsjurken aan bij Bruidsmode Outlet. Zo kun je ervoor kiezen om een trouwjurk van kant met een open rug te dragen. Kant is erg geliefd bij bruidsjurken en ook heb je speling met de mouwen. Je kunt ervoor kiezen om blote armen te hebben of een kanten trouwjurk met een open rug met lange mouwen van kant. Talk about real classics.

Deskundig advies

Als je interesse hebt in een trouwjurk met een open rug, ben je bij Bruidsmode Outlet in Rotterdam aan het juiste adres. Wij hebben een breed scala aan verschillende bruidsjurken. Al onze bruidsmode is uit voorraad leverbaar! We willen je graag persoonlijk stijladvies geven over wat voor jurk met een open rug jou het allermooist zou staan. Bovendien hebben wij een eigen atelier in huis waarin onze coupeuses jouw perfecte bruidsjurk precies op maat voor jou kunnen maken.

Trouwjurk met open rug kopen

Je bent meer dan welkom om langs te komen in onze winkel in Rotterdam. We zijn zeven dagen per week geopend en je kunt altijd langskomen zonder afspraak. En bellen voor een afspraak of een specifieke vraag mag ook altijd! Zo helpen we jou graag met het vinden van jouw droom trouwjurk met open rug. Je kunt ons bellen op 010 – 4362278 en je kan ook e-mails sturen naar info@bruidsmodeoutlet.com. We hopen je supersnel te zien!

bruidsmode outlet winkel
2 Verdiepingen bruidsmode!
De hele week geopend!

Stijlen: A lijnAlternatiefBohemianBoothalsBroekpak – KlassiekKort –  PrinsesSatijnSexySimpelStrakStrandStraplessKantJumpsuit – Lange mouwenOpen RugVintageZeemeermin

Kleuren: RozeZwartRoodBlauw