Skip to main content

Neem een kijkje bij Bruidsmode Outlet

Blauwe trouwjurken

Een trouwjurk in het blauw is niet het eerste wat bij de meeste vrouwen in gedachten schiet wanneer ze denken aan een bruiloft. Toch kan een trouwjurk in het blauw precies zijn wat de dag compleet maakt. De laatste paar jaar zien we steeds vaker dat vrouwen kiezen voor een gekleurde trouwjurk. En geloof ons, een trouwjurk in het blauw geeft echt een sprookjesachtige uitstraling is. Wil je graag trouwen in een blauwe bruidsjurk? Lees dan snel verder!

Jouw blauwe bruidsjurk steelt de show

Wanneer je jouw bruiloft organiseert, kan het maar zo zijn dat je twijfelt of een witte trouwjurk wel wat voor jou is. Een klassieke trouwjurk kan mooi zijn, maar een trouwjurk in het blauw is opvallender en straalt zeker veel klasse uit. Je kunt gaan voor een donkerblauwe kleur jurk die dicht tegen het kobalt aanzit of juist voor een lichtblauwe bruidsjurk. De lichtblauwe variant is voornamelijk veel gezien bij winterbruiloften. Hiermee creëer je namelijk een prachtig winters en sprookjesachtig effect. De opties voor trouwjurken in het blauw zijn veel uitgebreider dan je op voorhand denkt. De experts van de Bruidsmode Outlet in Rotterdam helpen je daarom graag bij het vinden van jouw perfecte trouwjurk in het blauw.

De vorstelijke trouwjurk blauw

Blauw straalt niet alleen kalmte en rust uit. De blauwe trouwjurk staat ook symbool voor liefde en betrouwbaarheid. Juist om deze reden is de bruidsjurk in het blauw de perfecte kleur om de eeuwige liefde te verklaren aan jouw toekomstige partner. Het blauw staat vorstelijk en zorgt voor het wow-effect waar elke vrouw op haar bruiloft van droomt; daar is geen twijfel over mogelijk. De adviseurs in onze winkel staan 7 dagen in de week voor je klaar om met je mee te kijken naar de juiste kleur blauw voor bij jouw huid en haar. Met een op maat gemaakt advies weet je zeker dat je met de perfecte jurk naar huis gaat.

De zoektocht naar de perfecte blauwe trouwjurk

De kleur van de jurk is natuurlijk niet de enige zorg die je hebt wanneer je op zoek bent naar de perfecte trouwjurk. Het is belangrijk om rekening te houden met de materialen waar de jurk van gemaakt is en welke pasvorm het best geschikt is voor jouw vormen. In de boetiek in Rotterdam gaan we samen met jou kijken welke stoffen goed passen bij jouw lichaam en welke pasvorm het meest geschikt is. Heb je de juiste jurk gevonden? Ons atelier maakt de jurk ook nog eens perfect voor jou op maat. Zo voel je je comfortabel op jouw bruiloft en zie je er bovendien ook nog eens prachtig uit.

Advies op maat

Heb je de blauwe trouwjurk van jouw dromen gezien? Of wil je advies over welke blauwe trouwjurk jou het best zal staan? Kom langs bij de Bruidsmode Outlet in Rotterdam en we helpen je met alle liefde verder. Heb je een vraag of wil je vooraf al meer informatie? Bel dan naar 010-4362278 of stuur ons een e-mail op info@bruidsmodeoutlet.com.

bruidsmode outlet winkel
2 Verdiepingen bruidsmode!
De hele week geopend!

Stijlen: A lijnAlternatiefBohemianBoothalsBroekpak – KlassiekKort –  PrinsesSatijnSexySimpelStrakStrandStraplessKantJumpsuit – Lange mouwenOff shoulder – Open RugVintageZeemeermin

Kleuren: RozeZwartRoodBlauw