Skip to main content

Nieuwe trouwjurken direct uit voorraad • 7 dagen per week geopend • Welkom zonder afspraak • Say yes for less!

Trouwjurk a-lijn

A lijn trouwjurk

Een A lijn trouwjurk is een echte klassieker: heel veel bruiden kiezen er voor. De jurk heeft een smalle bovenkant en is wijder aan de onderkant. Hierdoor komt je silhouet prachtig naar voren.  Wil jij ook graag een A lijn trouwjurk? Wij van Bruidsmode Outlet Rotterdam vertellen je wat de voordelen zijn van deze jurk en waar wij je mee kunnen helpen.

Trouwjurk A lijn: perfect voor jouw figuur

Dat een A lijn trouwjurk een hartstikke populair model heeft, dat vinden wij meer dan logisch. Een A lijn trouwjurk sluit aan op je taille en torso, waarbij de rok wijder uitloopt. Dit staat harstikke classy en tegelijkertijd trendy. Maar dat is niet het enige voordeel: een A lijn trouwjurk zorgt er ook voor dat eventueel buikvet wordt verdoezelt.

Eerlijk en deskundig advies

Als je weet dat je een bruidsjurk met A lijn kenmerken wilt, dan ben je er nog niet. Er zijn simpelweg zoveel verschillende soorten A lijn trouwjurken, dat het misschien lastig is om een goede keuze te kunnen maken. Ga je voor kanten details bij de hals of kies je voor een jurk waarbij de rok ook is voorzien van diverse kanten details? De keuze is aan jou. Om een goed beeld te hebben wat jou nou mooi staat, kan je bij ons de meest prachtige trouwjurken passen. Er is altijd iemand aanwezig die jou advies op maat geeft, waardoor je uiteindelijk een jurk vindt die past bij jouw smaak, maar waarin ook jouw lichaam het beste in naar voren komt.

Vind jouw ideale trouwjurk

Waarom het een goed idee is om eens een bezoekje te brengen aan Bruidsmode Outlet Rotterdam? Je kan bij ons langskomen zonder afspraak, zeven dagen per week. Zo kan je dus een bezoekje brengen aan ons wanneer het jou uitkomt. Een ander voordeel is dat we ons eigen atelier hebben. Hier kunnen we jouw A lijn bruidsjurk perfect op maat maken, zodat deze naadloos aansluit op jouw lichaam.

Neem contact op met Bruidsmode Outlet

Zie je een trouwjurk die jij mooi vindt? Wacht dan niet te lang want van elke A lijn trouwjurk hebben we maar één exemplaar. Heb je nou van te voren vragen over een A lijn trouwjurk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 436 2278. Ook kan je een e-mail sturen naar info@bruidsmodeoutlet.com. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar.

bruidsmode outlet winkel
2 Verdiepingen bruidsmode!
De hele week geopend!

Stijlen: Alternatief – Bohemian – Boothals – Broekpak – Curvy – Jumpsuit – Kant – Klassiek – Kort – Lange mouwen – Off shoulder – Open RugPrinsesSatijn – Sexy – Simpel – Stoer – Strak – Strand – Strapless – Vintage – Zeemeermin – Zwanger

KleurenBlauw – Rood – Roze – Zwart