Super dat jullie hebben gekozen voor Bruidsmode Outlet Rotterdam!
Met trots laten we een aantal stralende “Real Brides” zien!

Bruidsfoto’s van Sharony Bey.

Bruidsfoto’s van Sharony Bey.

Bruidsfoto’s van Sharony Bey.

We zijn 21 november getrouwd. Het was een geweldige dag en iedereen was lovend over de jurk. Groetjes, John en Indah.

John en Indah.

Beste dames van Bruidsmode Outlet! Afgelopen zomer heb ik mijn bruidsjurk bij jullie gekocht. Het was echt een fantastische dag! Ik was ontzettend bij met mijn jurk! Bedankt voor de geweldige service! Hans en Ilse Fase.

Hans en Ilse Fase.

Hans en Ilse Fase.

Sascha Kunenborg.

Het was een prachtige dag.. in mijn droomjurk! Bedankt. Met vriendelijke groet, Sascha Kunenborg.

Sascha Kunenborg.

Op 7 september jl ben ik getrouwd in de mooiste jurk ever 😉 Ik wil jullie nogmaals super bedanken voor jullie service! Mede dankzij jullie was het voortraject al een supermooie ervaring en heb ik me op de dag zelf zo mooi gevoeld in mijn jurk!

Nogmaals dank! Jammer dat trouwen er (hopelijk) maar 1x in zit, maar ik zal jullie zeker aanbevelen bij nieuwe bruiden! Veel liefs, Saskia Reijs.

Wat wil ik jullie graag bedanken voor de jurk. Groetjes Esther.

Bedankt voor het meedenken, het op maat maken en het creëren van de perfecte jurk voor mij! – Groetjes, Esther.

Wij hebben een geweldige dag gehad en zijn nog steeds aan het nagenieten. fotograaf: (@meneer kodak).

Bedankt voor alle voorbereidingen en hulp. Vriendelijke groet, Wendy Bakker.

Ik kreeg veel complimenten over mijn jurk. Hartelijk dank voor jullie fijne en vlotte service. Met vriendelijke groet, Marcha Badal.

Rutger en Nanda.

Het was geweldig. Dank voor de service allemaal!  Groetjes, Rutger en Nanda.

Ben jij een van onze Bruidsmode Outlet Real Brides en vinden jullie het leuk om een foto van jullie bruiloft met ons te delen dan zien wij deze graag met jullie toestemming om te plaatsen op onze “Real Brides” pagina tegemoet.