Skip to main content

Nieuwe trouwjurken direct uit voorraad • 7 dagen per week geopend • Welkom zonder afspraak • Say yes for less!

Trouwjurken prinses

Prinsessen trouwjurk

Toen koningin Máxima ging trouwen droeg ze een trouwjurk gemaakt van mikadostof. De boothals en kanten details in de rok gaven een koninklijke en romantische uitstraling aan de jurk. Het is een iconische jurk die veel mensen wel herkennen. Ook heeft het de kenmerken van een echte prinsessen trouwjurk. Wil jij je ook één dag als een prinses voelen? Dat kan! Bij Bruidsmode Outlet Rotterdam vind je de meest prachtige én betaalbare prinsessen trouwjurken..

Prinsessen trouwjurk: als in een sprookje

Een prinsessen trouwjurk kenmerkt zich door de wijde rok in een A-vorm. Hoewel de rok erg wijd is, is de taille erg smal. Dit geeft een vrouwelijk en een romantische uitstraling aan de jurk. Daarbij zijn er weer heel veel varianten wat betreft een prinsessen trouwjurk. Zo zijn er bijvoorbeeld prinsessen trouwjurken met een kanten taille of juist een rok met kanten details. Waar je ook voor kiest: de trouwjurken in ons assortiment lijken op typische sprookjes jurken.

Bekijk ook onze andere collectie trouwjurken zoals: strakke trouwjurken, alternatieve trouwjurken, zeemeermin trouwjurken, korte trouwjurken, a lijn trouwjurken, simpele trouwjurken, sexy trouwjurken, vintage trouwjurken, klassieke trouwjurken en meer!

Advies op maat

Als je op zoek gaat naar een prinsessen trouwjurk dan kan je bij Bruismode Outlet Rotterdam terecht voor een scala aan mogelijkheden. Misschien heb je al wel wat voorbeelden van jurken die jij prachtig vindt. Neem deze mee en deel jouw wensen met ons. Zo weten wij goed wat jij nou mooi vindt, waarna een medewerker jou de diverse prinsessenjurken kan laten zien die wij aanbieden. Uiteraard kijken we ook naar jouw figuur: in welke jurk komt jouw figuur het beste tot zijn recht? Zo vind je uiteindelijk een prinsessen trouwjurk waar jij helemaal in zal stralen.

Vind jouw ideale trouwjurk prinses

Waarom het een goed idee is om jouw prinsessen trouwjurk te kopen bij Bruidsmode Outlet Rotterdam? Er zijn diverse redenen voor op te noemen. Allereerst zijn de trouwjurken uit voorraad leverbaar! Bovendien hebben wij een eigen atelier in huis, zodat onze professionele coupeuses, jouw prinses trouwjurk perfect op maat kunnen maken. Verder geldt dat je bij ons terechtkan zonder afspraak. Onze winkel is zeven dagen per week geopend, dus kom bij ons langs wanneer het jou uitkomt.

Prinsessen trouwjurk kopen

Het kopen van een prinsessen trouwjurk is een speciaal moment. Wij zorgen ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt, zodat je – hopelijk – met jouw droomjurk ons pand verlaat. Daarbij geldt dat er van elke jurk maar één is. Daarom raden we je aan om nooit lang te wachten om een jurk te kopen. Het zou toch zonde zijn als iemand anders net ook jouw favoriete bruidsjurk in prinses stijl wil hebben? Heb je nou van te voren vragen over een prinsessen trouwjurk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 – 4362278. Ook kan je een e-mail sturen naar info@bruidsmodeoutlet.com.

bruidsmode outlet winkel
2 Verdiepingen bruidsmode!
De hele week geopend!

StijlenA lijn – Alternatief – Bohemian – Boothals – Broekpak – Curvy – Jumpsuit – Kant – Klassiek – Kort – Lange mouwen – Off shoulder – Open Rug – Satijn – Sexy – Simpel – Stoer – Strak – Strand – Strapless – Vintage – Zeemeermin – Zwanger

KleurenBlauw – Rood – Roze – Zwart