Skip to main content

Nieuwe trouwjurken direct uit voorraad • 7 dagen per week geopend • Welkom zonder afspraak • Say yes for less!

Vintage trouwjurk

Vintage bruidsjurk bij Bruidsmode Outlet

Ben je dol op de vintage look en wil je de vintage stijl ook terug laten komen op jouw bruiloft? Kies dan voor een vintage trouwjurk. De vintage stijl kenmerkt zich door invloeden uit de jaren 70 en 80. Lees gauw verder wat we hiermee bedoelen en ontdek wat wij als Bruidsmode Outlet Rotterdam voor jou kunnen betekenen..

Wat is een vintage trouwjurk?

Allereerst is het goed om te weten wat een vintage trouwjurk is. Wanneer we het hebben over een vintage trouwjurk dan hebben we het niet over een tweedehands jurk. De vintage trouwjurken die je bij ons kan vinden, zijn helemaal nieuw. Waarom we dan wel de ‘vintage’ label op de jurken plakken? Heel simpel: de trouwjurken hebben invloeden uit de jaren 70 en 80. Daarbij zie je vaak dat er veel gebruik wordt gemaakt van kant. Dit kan op verschillende manier terugkomen.

De zoektocht naar jouw droomjurk

Op je eigen bruiloft wil je zo goed mogelijk voor de dag komen. Dat weten wij bij Bruidsmode Outlet Rotterdam maar al te goed. Daarom helpen we je altijd zo goed mogelijk waardoor je uiteindelijk een jurk vindt die past bij jouw wensen. Omdat smaken verschillen, hebben wij heel veel verschillende vintage trouwjurken in ons aanbod. Wat zijn jouw favorieten? Hang deze apart en één van onze medewerkers helpt je vervolgens met het aanpassen. Voor elk figuur hebben wij wel een passende vintage trouwjurk en daar adviseren we je dan ook in. Zo kan je uiteindelijk een vintage trouwjurk vinden die jij mooi vindt en wat ook nog eens perfect past bij jouw figuur. Of je nu op zoek bent naar een korte trouwjurk, een trouwjurken met lange mouwen of een prinsessen trouwjurken, ons ruime assortiment heeft een trouwjurk voor iedereen voor iedereen.

Waarom Bruidsmode Outlet Rotterdam?

Bij Bruidsmode Outlet Rotterdam laten we zien dat het uitkiezen van een trouwjurk een feestje is. Nodig jouw geliefden uit en neem samen de tijd in onze winkel. Uiteraard staat er altijd een medewerker voor je klaar om je te helpen bij de zoektocht naar jouw ideale bruidsjurk in vintage stijl. Let op: van elke jurk hebben wij maar één exemplaar. Wees er dus snel bij, voordat jouw favoriete trouwjurk in vintage stijl is uitverkocht.

Vintage trouwjurk kopen

Kan jij ook niet wachten om een bezoekje te brengen aan onze winkel? Goed nieuws: wij werken zonder afspraak, dus je bent zeven dagen per week welkom, wanneer het jou uitkomt. Heb je nou van te voren vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 – 4362278. Ook kan je een e-mail sturen naar info@bruidsmodeoutlet.com.

bruidsmode outlet winkel
2 Verdiepingen bruidsmode!
De hele week geopend!

Stijlen: A lijnAlternatiefBohemianBoothalsBroekpak – KlassiekKort –  PrinsesSatijnSexySimpelStrakStrandStraplessKantJumpsuit – Lange mouwen – Open RugVintageZeemeermin

Kleuren: RozeZwartRoodBlauw