Skip to main content

Alternatieve trouwjurk

Alternatieve bruidsjurk

Je gaat binnenkort trouwen en je moet beslissen wat je gaan aandoen op jullie grote dag. Een trouwjurk is vaak een deel van een traditionele ceremonie, maar misschien ben je wel helemaal geen fan van een traditionele trouwjurk? Dan kan je kijken voor een alternatieve trouwjurk, want ook daarin zijn de opties eindeloos. Verkies jij een originele of een alternatieve trouwjurk, dan kunnen wij jou zeker en vast verder helpen

Een alternatieve trouwjurk is extra origineel

Wanneer je aan een alternatieve trouwjurk denkt, denk je net aan wat anders dan een klassieke of traditionele trouwjurk. Je wilt net dat specialere en origineler effect dan iemand anders. Misschien heb je wel een thema bruiloft of ben je zelf wat uitdrukkelijker in je stijl en ga je niet graag voor een ‘saai’ ontwerp. Met een alternatieve trouwjurk blaas je dan ook al de genodigden omver en kies je voor een onverwachter effect dat vast en zeker de moeite waard is.

Een aparte trouwjurk is allesbehalve cliché

Het kan zijn dat een prinsessenjurk niet in je woordenboek staat. Je bent vast niet de enige, daarom hebben wij een uitgebreid assortiment aan alternatieve bruidsjurken en daar zit er vast en zeker eentje tussen die jou wel matcht bij jouw wensen en eisen. Wat dacht je van een jumpsuit als alternatief? Wanneer je helemaal geen zin hebt om een trouwjurk aan te trekken, kan dit een goede keuze zijn. Comfortabel, mooi en opvallend. Bovendien kan je ook bij een jumpsuit een sluier dragen of kiezen voor kant, parels of andere mooie details. Zeker niet saai en bovendien ideaal als alternatieve trouwjurk.

Van onze officiële leveranciers krijgen we wekelijks nieuwe bruidsjurken binnen. Snuffel rond in onze collectie en ontdek onder andere onze bohemian trouwjurken, vintage look trouwjurken, trouwpakken, goedkope trouwjurken, bruidsaccessoires en nog veel meer.

Verschillende aparte trouwjurken

Wanneer je denkt aan alternatieve bruidsjurken denk je misschien ook wel aan een two piece. Denk maar aan een rok en een top, of een broek en een top. Hier kan je ook een elegante look mee creëren. Je combineert op deze manier elegantie met comfort en hebt een originele look. Zo kan je kiezen voor een hoge rok of broek met een croptop in kant of met parels, strapless of met mouwtjes. De opties voor deze alternatieve trouwjurken zijn eindeloos. Mix & match tot je jouw perfecte fit bereikt.

De zoektocht naar de perfecte alternatieve trouwjurk

Wanneer je op zoek bent naar een aparte trouwjurk kijk je best even out of the box. Je kijkt naar andere soorten materialen, andere soorten kleuren en minder voordehand liggende modellen. Wij staan klaar om je te helpen met het kiezen van een aparte trouwjurk. 7 dagen per week kan je bij ons langskomen zonder afspraak. Bovendien hebben wij ons eigen atelier waar we jouw alternatieve trouwjurk perfect op maat kunnen laten maken.

Een aparte trouwjurk kopen

Heb je een trouwjurk gezien die jouw aanspreekt? Kom dan snel langs bij Bruidsmode Outlet in Rotterdam. Ook voor vragen over alternatieve bruidsjurken kun je bij ons terecht. Dit kan door de te bellen op het nummer 010 436 2278 of een e-mail te sturen naar info@bruidsmodeoutlet.com

bruidsmode outlet winkel
2 Verdiepingen bruidsmode!
De hele week geopend!

Stijlen: A lijnAlternatiefBohemianBoothalsBroekpak – KlassiekKort –  PrinsesSatijnSexySimpelStrakStrandStraplessKantJumpsuit – Lange mouwenOpen RugVintageZeemeermin

Kleuren: RozeZwartRoodBlauw