Skip to main content

Trouwjurk boothals

Boothals trouwjurk

Een boothals trouwjurk is een klassieke jurk met een bijzondere halslijn. Met name voor de bruiden met een wat kleinere decolleté en wel die echte trouwlook willen hebben is dit een ideaal model. De halslijn van een trouwjurk met boothals is vaak wat breder en valt net op de schouder. Hierdoor komt de aandacht vooral te liggen op de schouders, sleutelbenen en hals. Een trouwjurk met boothals zorgt dus voor een verfijnde, sexy look.

Wel of niet trouwjurk boothals kiezen?

Zoals gezegd is een trouwjurk boothals vooral iets voor vrouwen met een kleine decolleté en een smalle hals. Daarnaast staat een boothals trouwjurk mooi bij bredere schouders en een langere nek. Hierdoor wordt er een sierlijke en vrouwelijke look gecreëerd. Heb je juist een grotere decolleté en een korte nek dan kan dit model ook goed uitpakken. Mocht je graag willen trouwen in een klassieke stijl is een boothals trouwjurk wat voor jou. Om helemaal zeker te zijn of dit model je goed staat, is het een optie om eerst even te gaan passen. Kies daarna voor een trouwjurk met boothals.

Soorten bruidsjurk boothals

Een trouwjurk boothals kan gemaakt worden van verschillende materialen. De meest voorkomende materialen zijn chiffon, crêpe, kant, mikado, organza, satijn, tule en zijde. Het model van een trouwjurk met boothals bestaat vaak uit een A-lijn, een baljurk, een zeemeermin, een strakke, losse of een rechte vorm. Ook wat betreft mouwen van een trouwjurk met boothals is er veel om uit te kunnen kiezen. Zo zijn er bruidsjurken met boothals die lange mouwen hebben, korte mouwen, pofmouwen, spaghettibandjes of mouwloos zijn. De achterkant van een trouwjurk wordt vaak een beetje vergeten. Ook hier zijn meerdere opties mogelijk. Denk aan een gesloten rug of een open rug. De open rug kan net zo laag zijn als je zelf wil. Tenslotte is de onderkant van een trouwjurk boothals ook belangrijk. Soms heeft een boothals trouwjurk een afneembare rok, een bloemenprint, glitters, zakken, strikjes of bijvoorbeeld een lange sleep.

Trouwjurk boothals vinden

Veel winkels zullen een trouwjurk met boothals verkopen, maar het is wel belangrijk om goed na te denken over welke soorten en mate van kwaliteit je zoekt. Wij hebben professionele coupeuses in huis die een trouwjurk met boothals op de juiste maat kunnen maken, aangezien wij van elke jurk maar één exemplaar hebben. Daarnaast willen wij dat je je goed voelt op jouw bruiloft. Er is bij ons altijd ruimte voor vrijblijvend advies en al onze jurken zijn uit voorraad leverbaar. Een trouwjurk boothals vinden? Wij helpen je graag met de zoektocht naar de juiste modellen!

Advies op maat over trouwjurk boothals

Heeft u de perfecte trouwjurk met boothals gevonden? Of zou u meer advies willen krijgen over de trouwjurk boothals? Dan kunt u 7 dagen per week langskomen bij de Bruidsmode Outlet zonder afspraak. Wij helpen u verder met al uw vragen en verzoeken rondom een boothals trouwjurk. Zijn er van tevoren al vragen? Dat kan natuurlijk ook. Bel dan naar 010-4362278 of stuur ons een e-mail op info@bruidsmodeoutlet.com.

bruidsmode outlet winkel
2 Verdiepingen bruidsmode!
De hele week geopend!

Stijlen: A lijnAlternatiefBohemianBoothalsBroekpak – KlassiekKort –  PrinsesSatijnSexySimpelStrakStrandStraplessKantJumpsuit – Lange mouwen – Open RugVintageZeemeermin

Kleuren: RozeZwartRoodBlauw