Neem een kijkje bij Bruidsmode Outlet

Off shoulder trouwjurk

Het vinden van de perfecte trouwjurk is voor sommige een grote uitdaging. Andere dames hebben al precies in hun hoofd hoe de jurk eruit moet zien. Misschien heb jij ook al een paar wensen en voorkeuren zoals bijvoorbeeld voor een off shoulder trouwjurk. Deze jurk is een perfecte optie als je iets unieks wilt hebben.

Een off shoulder trouwjurk die jou laat stralen

Wil je graag trouwen in een off shoulder trouwjurk? Dan is dit vrijwel altijd een goede keuze. Een off shoulder trouwjurk legt namelijk de nadruk op je schouders. Een off shoulder model laat je elegant en stijlvol, maar ook sexy voelen. Ook al laat je wat meer huid zien, ziet het er nooit ordinair uit. De juiste keuze dus, als jij een koninklijke uitstraling wenst.

De off shoulder trouwjurken binnen onze collectie

In onze Bruidsmode Outlet hebben wij een ruime keuze uit verschillende off shoulder trouwjurken. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar zoals een traditionele witte trouwjurk, maar ook een roze, blauwe of zelf een zwarte jurk zonder schouders. Op deze manier is er altijd een off shoulder trouwjurk te vinden die bij jou past.

Een schitterende collectie

Al onze trouwjurken zijn voor een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar, doordat wij onze trouwjurken rechtstreek bij de leveranciers bestellen. Echter hebben we daarom vaak maar één exemplaar van een off shoulder jurk in de winkel hangen. In sommige gevallen is er van elke jurk ook slechts één maat beschikbaar. Daardoor is het helaas is het niet mogelijk om een jurk te achter te houden of na te bestellen. Wel kunnen we je geruststellen dat onze ervaren coupeuses jouw favoriete jurk helemaal op maat kunnen maken.

Off shoulder trouwjurk passen

Wij zijn zeven dagen per week beschikbaar om jou te voorzien van jouw droom off shoulder trouwjurk. Wil je de off shoulder trouwjurken uit onze collectie graag zelf ontdekken? Dan is dat uiteraard geen probleem. Je bent van harte welkom in de Bruidsmode Outlet in Rotterdam en hebt niet eens een afspraak nodig. Mocht het te druk zijn in de winkel, doordat wij geen vaste afspraken inplannen, dan kun je een kaartje aan de gewenste off shoulder trouwjurken hangen. In de tussentijd duik je even de stad in of drinkt een heerlijk kopje koffie totdat een medewerker jou opbelt om de jurken te gaan passen.

Off shoulder trouwjurk op maat gemaakt

Kom graag eens langs in onze boetiek in Rotterdam om jezelf van onze unieke off shoulder trouwjurken te overtuigen. Onze ervaren medewerkers hebben altijd een advies op maat voor je. Dus ook als je nog niet precies weet of je nu een off shoulder trouwjurk op jouw speciale dag wilt dragen of toch voor een ander model gaat, ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jij er op jouw grote dag fantastisch uitziet. Wil je meer over onze uiteenlopende collectie te weten komen? Bel dan naar 010 – 4362278 of stuur een e-mail naar info@bruidsmodeoutlet.com.

2 Verdiepingen bruidsmode!
De hele week geopend!

Stijlen: A lijnAlternatiefBohemianBoothals –  KlassiekKort –  PrinsesSatijnSexySimpelStrakStrandStraplessKantLange mouwenOff shoulder – Open RugVintageZeemeermin

Kleuren: RozeZwartRoodBlauw