Skip to main content

Nieuwe trouwjurken direct uit voorraad • 7 dagen per week geopend • Welkom zonder afspraak • Say yes for less!

Neem een kijkje bij Bruidsmode Outlet

Roze trouwjurken

Elegant, zacht, mystisch en vrouwelijk… dat de uitstraling die een roze trouwjurk met zich meedraagt. Een roze trouwjurk kan voorkomen in verschillende tinten roze, van fel tot zacht pastel. Het dragen van een roze bruidsjurk is eer doen aan het jongere meisje in je dat er altijd van droomde om te trouwen, en nu gebeurt het echt! Zalmroze is een kleur die rust en ontspannenheid in een vrouwelijke sfeer brengen. Prachtige boodschap voor zo’n mooie dag.

Een roze trouwjurk: classy en feminine

Wanneer je tijdschriften induikt of op internet kijkt, kom je er al snel achter dat een roze in plaats van een traditionele witte trouwjurk, helemaal geen onbekend idee is. Een roze trouwjurk geeft meestal het idee van een klassieke prinses in een paleis weg, is dat nu niet precies wat jij bent op je bruiloft? Een roze bruidsjurk verzekert je ervan dat jij de stralende prinses van de dag bent. Een goede accessoire bij een bruidsjurk zijn lange handschoenen in dezelfde kleur als de jurk. Dit versterkt het royale effect van een roze trouwjurk.

Een trouwjurk geheel naar jouw wens

Een trouwjurk met een roze kleur kun je krijgen in verschillende vormen en maten. Denk aan de extra’s die je hierbij kunt bepalen: wil je een roze bruidsjurk met lange of korte mouwen? Een met een open of laag uitgesneden rug? En hoe hoog mag de hals zijn, wordt het strapless of strap-on? Daarnaast kun je er ook voor kiezen om alleen een gedeelte van je bruidsjurk een roze kleur te geven. Er zijn vele opties voor de onderkant van de jurk, die kun je strak om je lichaam laten vallen of groter laten uitvallen met verschillende soorten stoffen.

Deskundig advies

Bij bruidsmode outlet Rotterdam hebben we al jaren ervaring met bruidsjurken. Als je geïnteresseerd bent in het dragen van een roze bruidsjurk op je trouwdag, kun je altijd bij ons langskomen voor advies en vragen, ook zonder afspraak. We hebben ons eigen bruidsatelier waar we zorgvuldig de bruidsjurken voor onze klanten samenstellen, geheel op maat. Zo zorgen we ervoor dat jouw roze trouwjurk je perfect past en voldoet aan jouw wensen.

Neem contact op met Bruidsmode Outlet

Wil je graag advies over een roze bruidsjurk, of heb je een specifieke vraag? Kom gerust eens langs! We zijn 7 dagen per week geopend en al onze jurken zijn uit voorraad leverbaar. We helpen je graag. Je kunt ons ook bellen op 010 436 2278. Ook kan je een e-mail sturen naar info@bruidsmodeoutlet.com.

bruidsmode outlet winkel
2 Verdiepingen bruidsmode!
De hele week geopend!

Stijlen: A lijnAlternatiefBohemianBoothalsBroekpak – KlassiekKort –  PrinsesSatijnSexySimpelStrakStrandStraplessKantJumpsuit – Lange mouwenOff shoulder – Open RugVintageZeemeermin

Kleuren: RozeZwartRoodBlauw