Skip to main content

Zeemeermin trouwjurk

Trouwjurk in zeemeermin stijl

Een zeemeermin trouwjurk sluit strak aan op je heupen, waarbij de rok wijder uitvalt. Heb je dus prachtige heupen die je wilt laten zien? Dan is een zeemeermin trouwjurk een goede keuze. Bij Bruidsmode Outlet Rotterdam vind je de meest prachtige zeemeermin trouwjurken waar je uit kan kiezen. Lees gauw verder en ontdek de voordelen!

Zeemeermin trouwjurk: ons aanbod

Een zeemeermin trouwjurk, ook wel mermaid trouwjurk, is een trouwjurk die perfect past bij iedereen die een zandloperfiguur heeft. Kies voor een zeemeermin trouwjurk met kanten details, een open rug, of een satijnen jurk: de keuze is aan jou. Doordat wij heel veel jurken in ons aanbod hebben, kan je altijd flink veel verschillende zeemeermin trouwjurken passen. Maar let op: van elke jurk hebben we er maar één op voorraad, dus wees er snel bij als jij je droomjurk ziet.

Chic, sexy, maar toch classy: dat is een bruidsjurk mermaid

Smaken verschillen. Daarom kan je bij ons terecht voor diverse soorten zeemeermin trouwjurken. Van chic tot aan sexy of juist een klassieke jurk: het is allemaal mogelijk. Wat al deze jurken met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal gemaakt zijn van de beste materialen. Dit wil niet zeggen dat de jurken ook erg duur zijn. Integendeel zelfs: onze trouwjurken zijn erg betaalbaar, waardoor je wellicht wel geld overhoudt in je portemonnee.

Eerlijk en deskundig advies

Hoe vind je nou een trouwjurk die perfect aansluit op jouw wensen en eisen én waar jouw figuur ook nog eens het beste eruitziet? Gelukkig staat er bij ons altijd een specialist klaar die je helpt bij de zoektocht naar jouw ideale zeemeermin trouwjurk. De specialist kijkt naar je figuur, begrijpt je wensen en weet precies in welke trouwjurk in zeemeermin stijl je het meest kan stralen. Daarbij geldt dat we de jurk altijd in ons atelier kunnen aanpassen, zodat deze perfect past bij jouw figuur.

Zeemeermin bruidsjurk kopen

Zit je er ook aan te denken om een bruidsjurk in zeemeermin stijl te kopen? Wij werken zonder afspraak, dus breng een bezoekje aan onze winkel wanneer het jou uitkomt. Dit kan zeven dagen per week. Heb je nou van te voren vragen over een zeemeermin trouwjurk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 436 2278. Ook kan je een e-mail sturen naar info@bruidsmodeoutlet.com. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar.

bruidsmode outlet winkel
2 Verdiepingen bruidsmode!
De hele week geopend!

Stijlen: A lijnAlternatiefBohemianBoothalsBroekpak – KlassiekKort –  PrinsesSatijnSexySimpelStrakStrandStraplessKantJumpsuit – Lange mouwen – Open RugVintageZeemeermin

Kleuren: RozeZwartRoodBlauw