Skip to main content

Sexy trouwjurk

Sexy bruidsjurk

Blote schouders, kanten details of een split in de rok: dat is waar je aan kan denken bij een sexy trouwjurk. Wil jij je op de mooiste dag van je leven ook vrouwelijk én sexy voelen? Kies dan voor een jurk met één van deze kenmerken. Klinkt goed? Wij vertellen je meer over de mogelijkheden van Bruidsmode Outlet Rotterdam.

Sexy trouwjurk: ons aanbod

In een sexy trouwjurk voel jij je niet alleen zelfverzekerd, je maakt ook nog eens extra veel indruk op je verloofde. Geef de fotograaf maar wel alvast wat instructies dat die het eerste moment vastlegt wanneer je verloofde jou ziet. Dit wordt 100% een prachtplaatje. Maar waar vind je nou ergens een sexy trouwjurk? Natuurlijk hebben wij van Bruidsmode Outlet Rotterdam heel veel verschillende trouwjurken met sexy kenmerken. Niet elke jurk staat bij iedereen mooi en daarom helpen wij je graag met de zoektocht naar jouw droomjurk. Wil jij je schouders accentueren? Kies dan voor een jurk met blote schouders. Wil je liever jouw benen in de spotlights zetten? Dan is een trouwjurk met split in de rok perfect voor jou.

Bekijk ook onze andere collectie trouwjurken zoals: strakke trouwjurken, alternatieve trouwjurken, kanten trouwjurken, korte trouwjurken, a lijn trouwjurken, simpele trouwjurken, trouwjurken met lange mouwen, strapless trouwjurken, klassieke trouwjurken en meer!

Sexy, maar classy

Ben je bang dat je in een sexy trouwjurk er ordinair uitziet? Daar hoef je absoluut niet bang voor te zijn. Wij van Bruidsmode Outlet Rotterdam verkopen alleen trouwjurken die er hartstikke classy uitzien. Uiteraard wél met een sexy touch, maar dat maakt de jurk alleen maar af.

Eerlijk en deskundig advies

Het kiezen van een trouwjurk is niet iets wat je dagelijks doet. Natuurlijk mag je jouw vriendinnen en familie meenemen om je te helpen met het maken van een keuze. Ook staat er altijd een specialist voor je klaar vanuit ons. Diegene kijkt naar je figuur, begrijpt je wensen en weet precies in welke jurk je het meest kan stralen. Hoe fijn is dat?! Daarbij geldt dat we in ons eigen atelier de jurk precies kunnen aanpassen naar jouw figuur. Zo past de jurk perfect!

Neem contact op met Bruidsmode Outlet

Wist je trouwens dat onze trouwjurken hartstikke betaalbaar zijn. Gelukkig zie je dat er niet aan af, want al onze jurken zijn gemaakt van topkwaliteit. Ben je nou zelf benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij werken zonder afspraak, dus breng een bezoekje aan onze winkel wanneer het jou uitkomt. Dit kan zeven dagen per week. Heb je nou van te voren vragen over een sexy trouwjurk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 436 2278. Ook kan je een e-mail sturen naar info@bruidsmodeoutlet.com. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar.

bruidsmode outlet winkel
2 Verdiepingen bruidsmode!
De hele week geopend!

Stijlen: A lijnAlternatiefBohemianBoothalsBroekpak – KlassiekKort –  PrinsesSatijnSexySimpelStrakStrandStraplessKantJumpsuit – Lange mouwenOpen RugVintageZeemeermin

Kleuren: RozeZwartRoodBlauw