Skip to main content

Nieuwe trouwjurken direct uit voorraad    •    7 dagen per week geopend    •    Welkom zonder afspraak    •    Say yes for less!

Trouwjurk met sleep

Elke bruid wil er natuurlijk op haar best uitzien op haar trouwdag. Een trouwjurk met sleep kan die extra touch van elegantie en verfijning toevoegen waar veel bruiden naar op zoek zijn. Bij Bruidsmode Outlet Rotterdam vind je verschillende trouwjurken met sleep. Je bekijkt ze in onze winkel!

Waarom kiezen voor een trouwjurk met sleep?

Een statement

Een trouwjurk met sleep maakt een echt statement en voegt glamour toe aan je trouwdag. De sleep trekt de aandacht en zorgt voor een indrukwekkende entree. Het geeft je een koninklijke uitstraling die perfect past bij de ceremonie.

Diverse stijlen en lengtes

Er zijn verschillende stijlen en lengtes beschikbaar voor een trouwjurk met lange sleep. Denk aan een korte, subtiele sleep of juist een lange, dramatische sleep. Kies een sleep die past bij de locatie van je bruiloft; een lange sleep is bijvoorbeeld geschikter voor een formele binnenlocatie, terwijl een korte sleep prima gedragen kan worden bij een buitenbruiloft.

Soorten slepen voor trouwjurken

Hofsleep

De hofsleep is een van de kortere opties en is ideaal voor bruiden die elegantie willen toevoegen zonder te veel gedoe. Deze sleep strekt zich meestal 30 tot 50 centimeter uit vanaf de zoom van de jurk.

Kapelsleep

De kapelsleep is een populaire keuze onder veel bruiden. Deze sleep is langer dan de hofsleep en strekt zich meestal uit tot ongeveer 90 centimeter vanaf de zoom. Het is een uitstekende keuze voor zowel binnen- als buitenbruiloften.

Kathedraalsleep

Voor de bruiden die echt een statement willen maken, is de kathedraalsleep de perfecte keuze. Deze sleep is de langste en meest dramatische optie en strekt zich uit tot wel 1,5 meter of meer vanaf de zoom. Deze sleep is ideaal voor formele, grootschalige bruiloften.

Tips voor het kiezen van de perfecte trouwjurk met sleep

Kies de juiste stof

De stof van je trouwjurk met sleep speelt een grote rol in zowel comfort als uitstraling. Zware stoffen zoals satijn en zijde vallen mooi en geven een luxe uitstraling, maar kunnen zwaarder zijn om te dragen. Lichtere stoffen zoals chiffon en tule zijn luchtiger en geven een dromerige look.

Let op de pasvorm

Een goede pasvorm is belangrijk voor elke bruidsjurk. Dit is bij een trouwjurk met sleep niet anders. Zorg ervoor dat de jurk goed aansluit op je lichaam en je mooiste kenmerken accentueert. Laat de jurk professioneel aanpassen om ervoor te zorgen dat de sleep precies goed valt en niet in de weg zit tijdens het lopen.

Accessoires voor een trouwjurk met sleep

Accessoires kunnen je look afmaken. Denk aan een lange sluier die de sleep aanvult of een sierlijk haaraccessoire die past bij de hele look. Zorg ervoor dat je accessoires kiest die de jurk aanvullen, zonder af te leiden van de pracht van de sleep.

Vind jouw perfecte trouwjurk met sleep bij Bruidsmode Outlet Rotterdam

Bij Bruidsmode Outlet Rotterdam hebben we een uitgebreide collectie trouwjurken met sleep die geschikt zijn voor elke stijl en budget. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte jurk die past bij jouw wensen en de setting van je bruiloft. Bezoek onze winkel zonder afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel ons op 010 – 436 2278 of stuur een e-mail naar info@bruidsmodeoutlet.com. We kijken ernaar uit om je te helpen en ervoor te zorgen dat je er op je grote dag fantastisch uitziet in een van onze trouwjurken met sleep.

bruidsmode outlet winkel
2 Verdiepingen bruidsmode!
De hele week geopend!

Stijlen: A lijnAlternatiefBohemianBoothalsBroekpakJumpsuitKantKlassiekKort – Lange mouwenOff shoulder – Open RugPrinsesSatijnSexySimpelStoerStrakStrandStrapless – VintageZeemeerminZwanger

Kleuren: BlauwRoodRozeZwart