Skip to main content

Neem een kijkje bij Bruidsmode Outlet

Haaraccessoires bruid

Say Yes For Less! Bij Bruidsmode Outlet Rotterdam scoor je niet alleen de mooiste bruidsjurk, maar ook prachtige bijpassende bruidsaccessoires voor een (h)eerlijke prijs! Ga jij voor een prachtige vlecht, weelderige krullen of een elegant opgestoken bruidskapsel? Wij weten wat jij nodig hebt om je look af te maken. Lees hieronder meer over de soorten haaraccessoires en get inspired!

Jouw bruiloft

De grote dag is gepland, jullie gaan elkaar het jawoord geven en hebben waarschijnlijk al de ideale locatie gevonden. Nu is het aan jou om een trouwjurk uit te zoeken waarmee je zult stralen op je bruiloft. Maar je look is met een jurk nog niet compleet. Met stijlvolle bijpassende accessoires steel je pas echt de show. En dat is nou precies de bedoeling, want het is jóúw dag!

Wat je dan nog meer nodig hebt? Denk bijvoorbeeld aan bruidsschoenen, sluiers, stola’s, bolero’s, capes en haaraccessoires. Je complete look shop je bij Bruidsmode Outlet Rotterdam.

Wanneer kies je voor haaraccessoires?

Ons antwoord is: altijd! Of je je haar nu los of vast draagt, er is altijd een haaraccessoire dat jouw outfit perfect afmaakt. Om de dag extra speciaal te maken laat je je make-up en je bruidskapsel verzorgen door een ervaren stylist.

Neem een kijkje bij Bruidsmode Outlet

Welke haaraccessoires passen bij jou?

De vraag rest nu: maar welke haaraccessoires kies ik dan? De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Je kunt kiezen voor een enkele haarband of een traditionele sluier in combinatie met een schitterende tiara. Het belangrijkste is dat de haaraccessoires bij je jurk passen en dat jij ze mooi vindt. In onze winkel vind je een uitgebreide collectie haaraccessoires: van curlies en haarcorsages tot tiara’s en bandana’s.

Ontdek onze glamorous haaraccessoires

Bij Bruidsmode Outlet Rotterdam kun je terecht voor de volgende haaraccessoires:

  • Haarsieraden: curlies, haarspelden, pinnen en kammen
  • Haarbanden, tiara’s en diademen
  • Haarcorsages
  • Sluiers

Uitgelichte trend: bohemian bruiloft

Get the bohemian look! Bruiloften in bohemian style zijn hip and happening. Om de perfecte outfit voor jullie bruiloft te creëren combineer je een bohemian trouwjurk met een bloemrijke haarcorsage of haarband. Dit geeft een heerlijk zomers tintje aan jouw huwelijksfeest.

Neem contact op met Bruidsmode Outlet Rotterdam

Wil je meer informatie over onze haaraccessoires? Kom zonder afspraak langs in onze winkel of neem contact met ons op door te bellen naar 010 436 2278 of een e-mail te sturen naar info@bruidsmodeoutlet.com. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar.

2 Verdiepingen bruidsmode!
De hele week geopend!