Skip to main content

Nieuwe trouwjurken direct uit voorraad • 7 dagen per week geopend • Welkom zonder afspraak • Say yes for less!

Een goed gekozen trouwjurk sluit perfect aan op je lichaam, accentueert de pluspunten van jouw lichaam en leidt af van waar je minder trots op bent. Maar hoe kies je een jurk die zo perfect op je lichaam aansluit en je alle zelfvertrouwen in de wereld geeft? Iedereen is anders, maar in de grote lijnen lijken we allemaal toch wel op elkaar. Wij hebben een paar tips waarmee jij je perfecte trouwjurk voor jouw figuur kunt vinden!

Welk figuur heb ik?

Je hebt misschien wel eens nagedacht over het figuur van je lichaam. Maar weet jij welk figuur je hebt? De meeste vrouwen hebben een van de volgende figuren:

  • Appelfiguur: Een A-lijn trouwjurk en een empire jurk zullen de taille van een appelfiguur het beste accentueren en je prachtige lange benen accentueren.
  • Peerfiguur: Een A-lijn jurk of een prinsessenjurk past het beste bij je als je een peerfiguur hebt. Zeker wanneer je je heupen iets wilt camoufleren is de wijde rok hier perfect voor.
  • Zandloperfiguur: Met een zandloperfiguur kom je lichaam het beste tot zijn recht in een strapless jurk, fit & flare jurk of een fishtail jurk. In deze jurken kun je je heupen accentueren zonder aandacht van je taille weg te nemen.
  • Recht figuur: Ook bij een recht figuur wil je je taille accentueren om meer rondingen te creëren. Een A-lijn met lageren taille is hier perfect voor! Wanneer je een recht figuur hebt, kun je ook symmetrische jurken of offshoulder jurken proberen, deze geven op een speelse manier meer vorm aan je lichaam.
  • Curvy Brides: Jij hebt de luxe dat je zelf kunt kiezen welke rondingen je het liefst wil accentueren. Een mermaid trouwjurk geeft jouw rondingen een perfecte vorm. Een A-lijn jurk of prinsessenjurk met veel volume krijgen je heupen minder aandacht en verleg je de aandacht naar je bovenlichaam. Wanneer je wel je heupen wilt laten zien, kun je voor een nauwsluitende jurk kiezen.

Perfecte jurk voor een perfecte prijs!

Met deze richtlijnen heb je een houvast voor de eerste keer dat je een bruidswinkel binnenloopt. ”Welke bruidsjurk past bij mij?” Is een van de meeste gestelde vragen in een bruidsboetiek. Hier vinden we bij de Bruidsmodeoutlet graag een antwoord op! Kom gerust eens langs om jurken te passen, je kunt 7 dagen per week zonder afspraak bij ons binnenlopen! Nadat je een aantal jurken hebt geselecteerd, komen we je graag helpen bij het passen en geven je advies over welke jurk het beste bij jouw lichaam past. Daarnaast zijn onze jurken uit voorraad leverbaar en kosten ze over het algemeen tussen de € 495,- en € 1495 euro.

Dion

Author Dion

More posts by Dion

Leave a Reply