Skip to main content

Voor veel vrouwen is het kiezen van de trouwjurk een droom die uitkomt. Maar wanneer je een bruiloft aan het plannen bent, zul je merken dat de kosten al snel oplopen. Dit kan voor sommige vrouwen betekenen dat er minder budget over blijft voor de trouwjurk. Maar wees niet getreurd, we gaan hier eens uitgebreid kijken naar de prijzen van trouwjurken en de opties die je hebt wanneer het budget niet zo groot is. Want iedereen verdient het om te stralen op die bijzondere trouwdag!

Een nieuwe trouwjurk

De prijzen van nieuwe trouwjurken lopen erg uiteen, de gemiddelde prijs van een trouwjurk is € 1500,- á € 1600,-. Dit is meestal een goede trouwjurk van een erkend merk. De stof, het merk en de boetiek waar je je jurk koopt, hebben allemaal invloed op hoeveel een jurk uiteindelijk gaat kosten. Wanneer je een trouwjurk wilt kopen, moet je hier vaak al vroegtijdig mee beginnen. Je maakt een afspraak bij een bruidswinkel om te komen passen. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken, wordt de jurk op maat gemaakt. De aanpassingen kunnen soms wel maanden duren. Het advies en de aanpassingen kosten meestal ook nog extra.

Trouwjurken outlet

Bij een bruidsmode outlet vind je nieuwe jurken voor een (h)eerlijke prijs. De collectie verandert continu omdat de jurken worden ingekocht bij een leverancier. Van elke jurk is er dan ook maar een in de outlet beschikbaar. De jurken zijn dan ook uit voorraad leverbaar en kun je direct meenemen. Ondanks dat er van elke jurk maar een is, worden de jurken bij ons wel aangepast naar jouw maten. We werken samen met een professioneel atelier zodat jouw droomjurk perfect aansluit op jouw lichaam. Je kunt een jurk helaas niet reserveren. Wanneer je de perfecte jurk ziet, kun je beter zo snel mogelijk een keuze maken. Maar wanneer je bedenkt dat je een prachtige jurk hebt gevonden waarvan de prijs niet beter kan, waar wil je dan nog op wachten?

Hoe duur is een trouwjurk bij de outlet?

Een trouwjurk van een outlet zijn een stuk betaalbaarder. Dit zijn nieuwe trouwjurken die plaats maken voor een andere collectie. De jurken zijn vaak 30% goedkoper dan wanneer ze in een gewone bruidsboetiek hangen, het prijsverschil kan in sommige gevallen zelfs oplopen tot 70%! De trouwjurk prijs begint in een outlet rond de € 495,- en het gemiddelde ligt rond € 995,-. De duurste jurken in een outlet kosten ongeveer € 1495.

Bruidsmode outlet in Rotterdam

Je vindt onze bruidsmode outlet in Rotterdam. Je bent hier zeven dagen in de week welkom zonder dat je een afspraak hoeft te maken. Je kunt zelf rondkijken en een aantal jurken selecteren die je wil aanpassen, daarnaast willen we je graag persoonlijk advies geven bij het passen en vinden van een magische jurk. We zijn gespecialiseerd in het inkopen van prachtige jurken, maar je kunt ook accessoires en mannen bruidsmode bij ons vinden. Het kan wel voorkomen dat het druk is in de winkel, we nemen dan graag je telefoonnummer aan zodat we je kunnen bellen wanneer het weer rustiger is. Je kunt ondertussen een kopje koffie in de stad gaan drinken. Dus kom gerust een keer bij ons binnen lopen, je bent altijd welkom!

Dion

Author Dion

More posts by Dion

Leave a Reply