Skip to main content

Nieuwe trouwjurken direct uit voorraad • 7 dagen per week geopend • Welkom zonder afspraak • Say yes for less!

Voor de meeste bruiden is de perfecte jurk het allerbelangrijkste ingrediënt voor een succesvolle bruiloft. Je wil op tijd beginnen met de zoektocht naar je droomjurk. Ten eerste omdat je er waarschijnlijk enorm naar uitkijkt. Ten tweede is het goed om ruim op tijd te beginnen met de zoektocht naar je trouwjurk omdat je deze meestal niet meteen mee kunt nemen. Wanneer ga jij je trouwjurk kopen? In dit artikel kom je te weten hoe lang van tevoren je je trouwjurk kunt kopen en hoe je dit het beste aanpakt.

Voordat je gaat passen

Het is belangrijk om voor jezelf duidelijk te stellen hoeveel je te besteden hebt of hoeveel je maximaal wil uitgeven aan je trouwjurk. Ga je jurken passen? Pas dan uitsluitend jurken die binnen je budget vallen. Zo voorkom je dat je teleurgesteld wordt om een jurk die perfect is, maar je simpelweg niet kunt betalen. Probeer ook verschillende pasvormen, zeker wanneer een verkoopmedewerker deze jou aanbeveelt. Je hebt misschien al wel precies in je hoofd wat je zoekt. Echter, blijkt het vaak dat wat je zoekt toch niet mooi aansluit op jouw lichaam en je dus beter voor een andere pasvorm kunt gaan.

Wanneer een bruidsjurk kopen?

Er is geen vaste tijd waarop je moet beginnen met het passen van trouwjurken. Het ideale moment om een nieuwe bruidsjurk te kopen, is ongeveer 11 tot 7 maanden voor je bruiloft. Dan heb je ruim de tijd om de perfecte jurk te vinden en hem op maat te laten maken zodat hij perfect op je lichaam aansluit. Bovendien zitten er op de meeste nieuwe jurken een levertijd die kunnen oplopen tot 5 maanden. Houd er ook rekening mee dat je voor de meeste bruidsmode winkels een afspraak moet maken voor het passen van jurken.

Klein budget

Een droombruiloft is niet goedkoop! Er zijn veel verschillende verrassingen die om de hoek komen en de kosten lopen snel op. De meeste jurken kosten al snel 1500 euro. Is jouw budget minder dan 1500 euro? Overweeg dan ook om de Bruidsmode Outlet te bezoeken. Hier vind je nieuwe jurken van goede kwaliteit, maar voor een aanzienlijk betere prijs. Deze jurken kunnen tot wel 70% goedkoper zijn dan nieuwe jurken. Hiermee kosten ze vaak niet meer dan 1000 euro!

Liever last minute je trouwjurk scoren?

Ben je iemand die altijd alles last minute doet of wil je om andere reden je jurk een aantal weken voor je bruiloft kopen? Dan kun je bij een de Bruidsmode Outlet op elk gewenst moment langskomen zonder afspraak. Hier zijn de jurken uit voorraad leverbaar en kunnen worden aangepast in een professioneel atelier. Omdat de jurken uit voorraad leverbaar zijn, houdt dat ook in dat van elke jurk maar een is. Zie je een jurk die aan je wensen voldoet? Wacht dan niet te lang! Kun je op dat moment niets vinden waar je hart sneller van gaat kloppen? Geen probleem, want het assortiment verandert wekelijks. Kom dan over enkele weken nog eens langs om de nieuwe jurken te passen. Bovendien kun je ook voor alle accessoires die bij je trouwjurk passen terecht bij de Bruidmode Outlet. Zo kun je enkele weken voor je bruiloft nog je perfecte trouwoutfit vinden.

Dion

Author Dion

More posts by Dion

Leave a Reply