Skip to main content

Misschien droomde je er vroeger al wel over: trouwen in een prinsessenjurk. Het is nog steeds mogelijk! Een prinsessen trouwjurk is meestal gemaakt van rijke stoffen, zoals satijn, tule, organza of kant. De jurk heeft een wijde rok met veel lagen stof en een strak lijfje dat het silhouet van de bruid benadrukt. Het verschil tussen de prinsessen trouwjurken zit ‘m vooral in de halslijn. We nemen graag de verschillende halslijnen met je door!

Strapless

Een strapless halslijn heeft geen bandjes en loopt recht over de borst. Dit is één van de meest populaire halslijnen voor trouwjurken, omdat het een klassieke en tijdloze uitstraling heeft. Met een strapless prinsessen trouwjurk kun je eigenlijk alle kanten op. Los haar staat mooi bij deze halslijn, maar ook een updo is zeer goed mogelijk! De halslijn is perfect als je je schouders en rug graag wilt accentueren.

Sweetheart halslijn

Ook de sweetheart halslijn is erg populair. Deze heeft een hartvormige snit aan de voorkant van de jurk. Voor bruiden met een grotere buste is dit een erg flatterende halslijn. Het kan gecombineerd worden met schouderbandjes, maar ook strapless is deze halslijn erg mooi. Combineer de prinsessen trouwjurk met een lange sleep en je zorgt voor een extra romantische look.

Boot halslijn

De boot halslijn is wat meer bescheiden. Deze halslijn kan fijn zijn voor dames die de sweetheart halslijn of een strapless jurk nét iets te bloot vinden. De boothals is hooggesloten, maar in de lengte juist wijder. Daardoor worden de schouders en sleutelbeenderen mooi geaccentueerd. Door de prinsessen trouwjurk met boothals te combineren met moderne elementen, zorg je voor een chique look.

Hoge hals

Voor een chique look kies je voor een hoge halslijn. Om de prinsessen trouwjurk helemaal af te maken, combineer je deze halslijn met lange mouwen en kant. Dit staat ontzettend elegant!

V-hals

Deze halslijn heeft een V-vormige snit aan de voorkant van de prinsessen trouwjurk. Dit zorgt voor een sexy uitstraling. De halslijn kan flatterend zijn voor veel verschillende lichaamstypes. Mocht je het liever toch wat bescheidener houden, dan kun je kiezen voor een hoger exemplaar óf voor een V-hals waar een stukje tule tussen zit. Dit zorgt ervoor dat de jurk minder bloot oogt.

Kortom, een prinsessen trouwjurk is een tijdloze en elegante keuze voor bruiden die op zoek zijn naar een romantische uitstraling op hun trouwdag. Naast deze voorbeelden, zijn er nog vele andere voorbeelden te noemen. Bruidsmode Outlet Rotterdam helpt je graag zoeken naar de perfecte jurk waarin jij je een echte prinses voelt.

Dion

Author Dion

More posts by Dion

Leave a Reply