Skip to main content

Nieuwe trouwjurken direct uit voorraad    •    7 dagen per week geopend    •    Welkom zonder afspraak    •    Say yes for less!

Een A-lijn trouwjurk, een baljurk of een strapless trouwjurk: er zijn veel verschillende soorten trouwjurken beschikbaar. Elke trouwjurk heeft een unieke stijl en unieke kenmerken. Bij Bruidsmodeoutlet kan je terecht voor alle verschillende soorten trouwjurken. Hieronder staan paar opties in verschillende soorten trouwjurken.

A-lijn trouwjurk

Een A-lijn trouwjurk is een klassieke stijl die wijd uitloopt vanaf de taille en lijkt op de vorm van de letter ‘A’. Dit type trouwjurk is geschikt voor veel verschillende lichaamstypes en is populair vanwege de veelzijdigheid en het comfort.

Baljurk

Een baljurk heeft een strakke bovenlijf en een wijde, volle rok die uitloopt vanaf de taille. Dit type trouwjurk is ideaal voor een traditionele, sprookjesachtige bruiloft en is vaak versierd met kant, borduurwerk en andere decoraties op het strakke deel van de jurk.

Zeemeermintrouwjurk en trompettrouwjurk

Een zeemeermin trouwjurk is een nauwsluitende jurk die vanaf de knieën uitloopt in een wijd uitlopende rok. Dit type trouwjurk benadrukt de rondingen en is populair onder de vrouwen die opzoek zijn naar een elegante trouwjurk. Een trompet trouwjurk is vergelijkbaar met een zeemeermin trouwjurk, maar heeft een iets minder uitlopende rok die vanaf de knieën uitloopt. Ook deze jurk is elegant en is ideaal voor een glamour bruiloft.

Empire trouwjurk

Voor een romantische en bohemien trouwjurk is het model van een empire trouwjurk perfect. Deze jurk heeft een hoog getailleerd lijf en een los vallende rok die vanaf de taille naar beneden valt. Het is een mooie jurk die perfect past bij een zomerse bruiloft. De jurken zijn vaak gemaakt van lichte, zachte stoffen zoals chiffon of zijde.

Strapless trouwjurk

Een trouwjurk zonder bandjes heet ook wel een strapless trouwjurk. Deze jurk wordt gedragen tot over de borst, zonder dat de jurk de schouders raakt. Het model van deze jurk is erg klassiek en toch een beetje sexy omdat de schouders vrij blijven. Vaak heeft deze jurk mooie decoraties op het lijfje van de jurk zoals borduurwerk of kant.

Speciale soorten trouwjurken

Bij Bruidsmodeoutlet hebben ook we veel jurken die mooi te dragen zijn als <href=”https://bruidsmodeoutlet.com/curvy-bride/”>curvy bride. De bruidsjapon staat juist prachtig omdat je je curves kan tonen. Bij ons in de winkel vind je hippe en moderne trouwjurken tot en met maat 58. Daarnaast hebben we mooie pregnant wedding trouwjurken. Deze mooie jurkstijlen geven je buikje de ruimte en zorgen ervoor dat je gedurende de trouwdag lekker kan bewegen. Zwangere bruiden kiezen vaak voor soepele, wijdvallende stoffen zoals het Empire model of een A-lijn model trouwjurk. Tijdens de zwangerschap verandert je figuur wellicht, daarom kan je nog tot 14 dagen voor de trouwdag je jurk laten vermaken, zodat deze perfect zit op de bruiloft.

Dion

Author Dion

More posts by Dion

Leave a Reply