Skip to main content

Nieuwe trouwjurken direct uit voorraad    •    7 dagen per week geopend    •    Welkom zonder afspraak    •    Say yes for less!

Er is geen lichaam hetzelfde en je wil dat je trouwjurk perfect aansluit op je lichaam. Heb je de droomjurk gevonden en past hij het niet helemaal perfect? Of wil je een oude jurk uit de familie laten vermaken zodat hij naadloos op jouw lichaam aansluit? Dan kun je je trouwjurk laten vermaken. Maar wat zijn nou eigenlijk de mogelijkheden en hoe wordt een trouwjurk vermaakt? We leggen het hier aan je uit, dus lees snel verder!

Een trouwjurk vermaken

Trouwjurken vermaken is een bijzondere taak en een vak apart. Het komt heel precies omdat iedereen een ander lichaam heeft. Het is dus essentieel dat er goed naar jouw lichaam wordt gekeken. Een jurk vermaken moet super nauwkeurig worden gedaan en laat je dus het beste over aan de expert.

Zoals je al weet, is het slim om op tijd met de zoektocht naar je trouwjurk te beginnen. Heb je je droomjurk gevonden? Dan moet hij vaak nog besteld worden en op maat gemaakt worden. Hier kunnen enkele maanden overheen gaan. Koop daarom je jurk zes tot negen maanden voor de grote dag. Je weet dan zeker dat hij klaar is om met jou te stralen op je bruiloft.

Welke aanpassingen kun je laten doen?

De lengte aanpassen:
De lengte komt bij een trouwjurk preciezer dan ooit en in de meeste gevallen moet de lengte van de trouwjurk aangepast worden. Je wil niet dat hij de lang is en je over de jurk struikelt. Is hij te kort? Dat staat weer net niet helemaal mooi bij de meeste trouwjurken. Heeft je droomjurk een sleep, maar vind je dat eigenlijk niet mooi? Dan kan deze ook ingekort worden.

Innemen van de jurk:
Zit de jurk net iets te ruim? Dan kan bij de naad de jurk een beetje worden ingenomen waar nodig. Omdat dit op de naad gebeurt, zie je hier helemaal niks van!

Uitleggen van de jurk:
Zit hij strak en ben je bang dat je aan het einde van je bruiloft uit je jurk scheurt? Dan kun je hem ook iets losser laten maken. Helaas is niet elke jurk geschikt om uitgelegd te worden. Vraag dus altijd op tijd naar de mogelijkheden! De zoom van de zijnaad moet namelijk breed zijn om een jurk op een mooie manier losser te maken.

Kleine aanpassingen:
Je kunt ook een rits laten vervangen door een rijglint, de neklijn veranderen, je jurk strapless maken of details toevoegen. Er is veel mogelijk, dus geef duidelijk je wensen door aan de verkoopster.

Dion

Author Dion

More posts by Dion

Leave a Reply