Skip to main content

Nieuwe trouwjurken direct uit voorraad • 7 dagen per week geopend • Welkom zonder afspraak • Say yes for less!

Bij Bruidsmode Outlet Rotterdam streven we ernaar dat elke bruid zich comfortabel voelt en stralend de deur uitgaat in een prachtige bruidsjurk die perfect bij haar past. Ongeacht haar maat, lengte, kleur of handicap! Als een bedrijf dat gerund wordt door gepassioneerde vrouwen, begrijpen wij als geen ander hoe het is om met bepaalde onzekerheden om te gaan. In plaats van deze onzekerheden te negeren, omarmen wij ze juist en werken we samen met elke bruid om haar perfecte plaatje te creëren.

Een plek waar elke bruid straalt

Bij Bruidsmode Outlet Rotterdam plaatsen we niemand in hokjes. Wij geloven niet dat je alleen in een korte bruidsjurk leuk bent als je klein bent. Of dat je als curvy bruid alleen maar een grote wijde A-lijn jurk moet dragen om jezelf te verdoezelen. Wij willen benadrukken dat niemand eruit hoeft te zien als de gefotoshopte bruiden die we op internet zien. Wat echt mooi is, is jouw unieke verschijning. Of je nu dun, dik, scheef, klein, lang, of wat dan ook bent. Het is juist die diversiteit die de bruidswereld nog mooier maakt!

Een droom trouwjurk voor iedereen

Bij Bruidsmode Outlet Rotterdam maken we van ons werk niet alleen een baan, maar een passie. Wij geloven in de kracht van echte schoonheid en de blijdschap die het brengt. Wij nodigen je graag uit om samen met ons de diversiteit van schoonheid te vieren en je droom trouwjurk te vinden. Wij bieden veel verschillende soorten trouwjurken, zoals bohemian trouwjurken, prinsessen trouwjurken, curvy trouwjurken en trouwjurken voor de zwangere bruid. Bovendien hanteren we betaalbare prijzen, waarbij de meeste jurken niet duurder zijn dan 1000 euro.

Een unieke winkelervaring

Bij Bruidsmode Outlet Rotterdam bieden we een unieke winkelervaring. Je kunt op elk moment binnenlopen zonder afspraak en zelf op zoek gaan naar jouw droomjurk. Zodra je een jurk hebt gevonden, hang je deze aan een van de gekleurde ringetjes die je van onze verkoopsters krijgt. Daarna is het tijd om te passen en te ervaren hoe de jurk jou laat stralen.

Deskundig advies en persoonlijke aandacht

We begrijpen dat het kiezen van de perfecte trouwjurk een belangrijk moment is. Daarom bieden onze vriendelijke en deskundige medewerkers persoonlijke aandacht en advies om jou te begeleiden in dit proces. We hebben ook een breed scala aan maten beschikbaar, zodat elke bruid de perfecte pasvorm kan vinden.

Compleet jouw bruidslook

Naast trouwjurken biedt Bruidsmode Outlet Rotterdam ook accessoires aan om jouw bruidslook compleet te maken! Daarnaast hebben we voor de heren mooie trouwpakken in ons assortiment. Bij ons kun je alles vinden wat je nodig hebt om te stralen op jouw grote dag.

Dion

Author Dion

More posts by Dion

Leave a Reply