Skip to main content

Als bruid is het vinden van de perfecte trouwjurk een spannend en belangrijk onderdeel van de bruiloft. Voor plus-size bruiden kan deze uitdaging nog groter zijn. Geen zorgen! Bij Bruidsmode Outlet Rotterdam begijpen wij de behoeften van curvy brides. We hebben een prachtige collectie trouwjurken in onze winkel, variërend tot maat 58. In deze blog verkennen we enkele mooie stijlen die speciaal zijn ontworpen om jouw lichaam te accentueren.

Focus op pasvorm en silhouet

Bij een bruidsjurk wil je dat deze een flatterende pasvorm heeft. Voor curvy brides zijn silhouetten zoals een A-lijn, empire stijl of een fit-and-flare erg geschikt. Deze leggen de nadruk op je beste eigenschappen en verdoezelen eventuele zorgen.

Plus-size bruiden hebben vaak prachtige rondingen. Het accentueren van de taille is een goede manier om een vrouwelijk en elegant silhouet te creëren. Een jurk met een ingesnoerde taille of een ceintuur kan wonderen doen om jouw natuurlijke vormen te benadrukken. Bovendien zijn bruidsjurken met een corset-achtige achterkant niet alleen mooi, maar bieden ze ook extra ondersteuning en een perfecte pasvorm.

Speel met texturen en stoffen

Het gebruik van verschillende texturen en stoffen kan een interessant element toevoegen aan de trouwjurk. Kies voor jurken met kantapplicaties, tulelagen of borduurwerk om dimensie en diepte toe te voegen. Vermijd grote, drukke patronen en ga in plaats daarvan voor subtiele details die je figuur flatteren.

Wat ook goed werkt, is het gebruik van ruches. Ruches helpen gebieden die je liever niet laat zien te verdoezelen. Tegelijkertijd geven ze aan romantische en speelse uitstraling aan jouw jurk.

Accentueer je favoriete lichaamsdelen

Elke bruid heeft haar favoriete lichaamsdelen. Ben je bijvoorbeeld trots op je decolleté, ga dan voor een sweetheart halslijn of een V-hals om het te benadrukken. Voor bruiden met prachtige rondingen in de taille kan een jurk met een ingesnoerde taille of een ceintuur een goede keuze zijn. Het draait allemaal om het benadrukken van jouw schoonheid.

Statement details en accessoires

Voeg een vleugje persoonlijkheid toe aan jouw trouwlook door te spelen met statement details en accessoires. Denk aan jurken met kanten mouwen, illusion rugdetails of sprankelende versieringen. Een opvallende sluier, een glamoureuze riem of een prachtige ketting kunnen ook dienen als aanvullingen op jouw trouwjurk.

Deskundig advies en persoonlijke aandacht

Wij begrijpen dat het kiezen van de perfecte trouwjurk een belangrijk moment is. Daarom helpen we je hier heel graag bij. Twijfel je over wat voor soort bruidsjurk je moet kiezen? Onze deskundige medewerkers bieden jou persoonlijke aandacht en advies om je te begeleiden in dit proces.

Bruidsjurk van Bruidsmode Outlet Rotterdam

Op zoek naar je droom trouwjurk? Kom gezellig eens langs bij Bruidsmode Outlet Rotterdam! Onze collectie is beschikbaar tot en met maat 58. Onze curvy bride jurken zijn vaak niet duurder dan € 999,-. Kom dus gerust eens binnen lopen. We helpen je graag!

Dion

Author Dion

More posts by Dion

Leave a Reply