Skip to main content

Nieuwe trouwjurken direct uit voorraad • 7 dagen per week geopend • Welkom zonder afspraak • Say yes for less!

Als jij trouwplannen hebt, dan vertellen we je graag wat dé trends voor bruidsjurken in 2023 zijn! Want binnenkort is het dan eindelijk zover: jij en je partner gaan samen het jawoord geven. Om te stralen tijdens jouw dag is het, naast een perfecte locatie en jullie geliefde mensen, belangrijk om een mooie en fijne jurk te dragen. Elk jaar en seizoen zijn er nieuwe trends. Om een paar trends te bespreken zijn hieronder 3 trends voor bruidsjurken 2023 te lezen.

Trouwjurken met bloemenkant

Een trend die bijna elk jaar weer terugkomt: de trouwjurken met bloemenkant. De bloemenapplicaties over de top of als borduursels vastgezet aan de mouwen en het middel van de jurk. Daarnaast kunnen de bloemen vastgezet zijn over de gehele jurk, maar ook over alleen de top van de jurk. De mogelijkheden zijn eindeloos en passen vaak bij iedere bruid, daarom zijn de bloemenjurken enorm populair. Deze trend past goed bij de bruidsjurken van 2023.

Elegante trouwjurken

Elegantie staat voor netheid, sierlijkheid en keurigheid. Als we kijken naar de trends van bruidsjurken in 2023, dan kun je dit herkennen aan een minimalistische look. Een trouwjurk zonder te veel drukte, maar de kracht van eenvoud. De jurken komen vaak in mooie stoffen als satijn, voile of zijde. Sommige elegante trouwjurken hebben wel wat borduursels, maar vaak is dit niet te veel. Het kan bijvoorbeeld een subtiel detail zijn aan de rug of aan de top.

Jurken met verschillende mouwen

Steeds vaker worden de jurken met een korte mouwlengte ingeruild voor jurken met een langere mouwlengte. Een reden hiervoor kan natuurlijk het weer zijn; in het najaar geeft een jurk met lange mouwen toch meer warmte. Daarnaast wil niet iedereen zich te bloot op een bruiloft kleden, dus kiezen sommige mensen ervoor om hun armen te bedekken. Tussen de korte of lange mouwen jurken zijn ook nog verschillen. Zo zijn er off-shoulder jurken of jurken met een uitlopende mouw. Een tussenweg is een doorschijnende mouw, dit kan een erg mooie oplossing zijn wanneer je niet kan kiezen. Er bestaan eindeloos veel mogelijkheden die ervoor zorgen dat jij de jurk vindt die het beste bij je past.

Welke jurk past bij jou?

Om een jurk te vinden die perfect bij jou past, is het belangrijk om allereerst te weten wat je het mooist vindt. Houd je liever van een witte of kleurrijke bruidsjurk? Vind je het fijn om langere of kortere mouwen te dragen? Je komt er in je zoektocht vanzelf achter door veel jurken te passen. Wordt jouw bruiloft gevierd op een strand of in de natuur? Dan past een bohemian trouwjurk misschien het beste bij je. Bij Bruidsmodeoutlet Rotterdam hebben we ook jurken in ons assortiment voor curvy brides. In de trouwjurken kan je je mooie curves tonen. Daarnaast zijn er ook pregnant wedding trouwjurken bij ons te vinden. Zie je het al voor je: een kleintje in je schitterende buik terwijl je een passende trouwjurk draagt die helemaal naar wens zit. Onze medewerkers helpen je graag in de zoektocht naar jouw perfecte jurk.

Dion

Author Dion

More posts by Dion

Leave a Reply