Skip to main content

Nieuwe trouwjurken direct uit voorraad  •  7 dagen per week geopend  •  Welkom zonder afspraak  •  Say yes for less!

Welkom bij Bruidsmode Outlet Rotterdam!

SAY YES TO THE DRESS,
SAY YES FOR LESS!

Wij zijn gespecialiseerd in het kiezen van prachtige, nieuwe eenmalige bruidsjaponnen die wij inkopen bij diverse leveranciers in binnen- en buitenland.

Daardoor is onze collectie uniek en veelzijdig en voor iedere bruid met haar eigen smaak.

De foto’s op onze site tonen slechts een kleine greep uit onze enorme collectie prachtige bruidsjaponnen die wij in huis hebben. Omdat wij direct nieuwe japonnen uit het vak verkopen is onze collectie continu in beweging.

Er komen wekelijks nieuwe trouwjaponnen binnen die wij aanbieden voor ‘n (h)eerlijke prijs.

Uiteraard wordt iedere bruid door onze adviseuses vakkundig geholpen… to find the one!

Bij Bruidsmode Outlet Rotterdam werken wij zonder afspraak dus u bent altijd welkom wanneer het u uitkomt, 7 dagen per week geopend.

Onze Facebook Recensies!

Wij zijn zeer blij met onze vele fantastische recensies op Facebook! We krijgen vaak mooie foto’s, bedankjes en soms hele verslagen van klanten die getrouwd zijn. Hartverwarmend! Hier doen we het allemaal voor!

Hier doen we het voor…

Wat een top ervaring! Prachtige winkel met prachtige jurken voor een leuke prijs. Dit is de tweede winkel die ik bezocht en wat was het toch een fijne ervaring. De eerste winkel was er niets bij. Na een hartelijk ontvangst ben ik goed geholpen door een van de medewerksters. Ik kreeg de mogelijkheid om zelf jurken uit te kiezen die ik wilde passen. Ondertussen had de medewerkster die mij hielp ook een jurk uitgekozen, welke zij het beste bij mijn figuur vond passen. Deze heb ik als eerste gepast en dit is ook de jurk geworden!! Nadat ik ‘Yes to the dress’ heb gezegd, kwam de champagne en een fotomomentje. De sfeer was top, de dames waren top, alles was top! Ik raad deze winkel 100% aan! Al met al een geslaagde middag! Dank jullie wel!

Heel hartelijk ontvangst! Ze leggen alles goed uit qua werking. Ik mocht zelf tussen de jurken kijken welke ik leuk vond, degene die ik leuk vond heb ik ook allemaal mogen passen en ze hadden ook zelf een jurk gebracht, eentje waarvan ze dacht dat het mij ging staan, die is het zelf geworden! Heel aangename sfeer, ze nemen hun tijd voor de aanstaande bruidjes (en hun gevolg). Na de ‘I say yes to this dress’ allemaal een glaasje bubbels gekregen om het te vieren en dan samen op de foto. Ik heb nu m’n prachtige jurk voor een goede prijs! Top winkel!

Super ervaring om dit te doen met mijn moeder en schoonmoeder die samen ook zo enthousiast waren dat ze de winkel op zijn kop zetten! Vorig jaar verliefd geworden op de eerste jurk die ik zag hangen, veel te klein maar toch gekocht. veel afgevallen om uiteindelijk perfect in mijn jurk te passen en wat was ik gelukkig! De coupeuze heeft hem perfect aan laten sluiten zodat ook het borstgedeelte naar wens was. Ik heb de hele dag gestraald van oor tot oor 😉 Bedankt voor deze prachtige ervaring. Jullie expertise en aanbod zijn fantastisch!

Bekijk de recensies van onze tevreden klanten!