Skip to main content

Nieuwe trouwjurken direct uit voorraad    •    7 dagen per week geopend    •    Welkom zonder afspraak    •    Say yes for less!

Een bohemian chic bruiloft is een perfecte keuze voor koppels die dromen van een natuurlijke en romantische sfeer op hun grote dag. Deze stijl, die de elementen van de bohemian levensstijl en elegante chic combineert, is geliefd om zijn creativiteit en individualiteit. In deze blog delen we tips en inspiratie om jouw bohemian chic bruiloft tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Wat is een bohemian chic bruiloft?

Een bohemian chic bruiloft combineert het beste van twee werelden: de relaxte, artistieke vibe van bohemian met de verfijnde elegantie van chic. Deze stijl staat bekend om zijn vrije, ongedwongen sfeer en gebruikt natuurlijke elementen. Denk aan bloemenkransen, vintage decoraties en een informele setting, vaak in de buitenlucht.

De perfecte bohemian chic trouwjurk

Een bohemian bruiloft begint met de juiste jurk. Een bohemian trouwjurk kenmerkt zich door lichte, vloeiende stoffen, delicate kantdetails en vaak een relaxed silhouet. Of je nu kiest voor een bohemian trouwjurk met lange mouw voor een herfstbruiloft, of een jurk met blote schouders voor een zomerse setting, de jurk moet jouw stijl weerspiegelen.

Locatie en decoratie

Buitenlocatie

Een bohemian chic bruiloft vindt vaak plaats in de buitenlucht. Denk aan een weelderige tuin, een romantisch bos of een pittoreske strandlocatie. De natuurlijke omgeving speelt een grote rol in het creëren van de gewenste sfeer.

Decoratie

Bij de decoratie draait alles om natuurlijke materialen en een vintage uitstraling. Gebruik bloemen, groen en hout om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. Hang lantaarns of fairy lights in de bomen voor een magisch effect wanneer de zon ondergaat.

Zitplaatsen en tafels

Kies voor lange, rustieke houten tafels en mix en match stoelen voor een nonchalante, maar stijlvolle look. Voeg zachte kussens en plaids toe voor extra comfort en een gezellige sfeer.

Kleding voor de gasten

Bohemian chic mannen

Voor de mannen is de bohemian chic bruiloft look casual en elegant. enk aan linnen pakken, losse overhemden en schoenen van natuurlijk materiaal zoals leer of suède. Voeg accessoires toe zoals een hoed of een vintage horloge om de look compleet te maken.

Bohemian chic vrouwen

Voor de vrouwelijke gasten draait het om lichte, luchtige stoffen en romantische details. Een bohemian chic jurk voor een bruiloft kan variëren van een lange, vloeiende jurk tot een korte, speelse outfit. Bloemenaccessoires en subtiele sieraden maken de look af.

Eten en drinken

Kies voor een informeel buffet of een family-style diner waarbij het eten in grote schalen op tafel wordt gezet en iedereen zichzelf kan bedienen. Denk aan biologische, seizoensgebonden gerechten en verfrissende drankjes zoals homemade lemonade of sangria.

Muziek en entertainment

Live muziek is een must voor een bohemian chic bruiloft. Een akoestische band of een singer-songwriter zorgt voor de perfecte achtergrondmuziek. Voor de avond kun je kiezen voor een dj die relaxed en dansbare nummers speelt.

Plan je bohemian chic bruiloft

een bohemian chic bruiloft is de perfecte keuze voor stellen die een ontspannen, maar toch elegante sfeer willen creëren op hun grote dag. Met de juiste jurk, locatie, decoratie en details wordt jouw bruiloft een droom die uitkomt. Begin je zoektocht naar de perfecte bohemian trouwjurk en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die deze stijl te bieden heeft.

Dion

Author Dion

More posts by Dion

Leave a Reply