Skip to main content

Nieuwe trouwjurken direct uit voorraad    •    7 dagen per week geopend    •    Welkom zonder afspraak    •    Say yes for less!

Het kiezen van een thema voor jullie bruiloft kan echt het verschil maken voor de grote dag. Ga je voor kleurrijk en speels, of juist voor chic en stijlvol? Een thema zorgt voor samenhang en geeft jullie bruiloft net dat beetje extra. Wij hebben een aantal leuke en populaire bruiloftthema’s voor je op een rij gezet die passen bij elke stijl. Laat je inspireren en vind het thema dat perfect bij jullie past!

1. Bohemian bruiloft

Droom je van een losse en romantische sfeer op je bruiloft? Dan is een bohemian thema iets voor jullie! Denk aan veel bloemen, dromerige stoffen en een relaxte vibe. Een boho bruiloft past perfect bij buitenlocaties, zoals een tuin of een bos. Ga voor een kleurenthema met zachte pastels, veel groen en natuurlijke tinten. Houten tafels, vintage tapijten en een mooie bloemenkrans maken het plaatje compleet!

2. Festival vibes

Als jullie houden van een feestje en een bruiloft willen die net even anders is, dan is een festival thema perfect. Denk aan foodtrucks, kleurrijke vlaggetjes en misschien wel een optreden van je favoriete band. Voor het kleurthema van de bruiloft kun je alle kanten op: van felle tinten zoals rood en geel tot zachte pastelkleuren. Iedereen voelt zich thuis op een festival bruiloft en het draait vooral om lekker eten, muziek en samen genieten. Een gekleurde trouwjurk of rode trouwjurk past helemaal bij dit thema!

3. Strandbruiloft

Zijn jullie echte zonaanbidders en droom je van trouwen met je voeten in het zand? Dan is een strandthema helemaal jullie ding. Ga voor lichte kleuren zoals blauw, wit en zandtinten. Denk aan schelpen, lantaarns en veel kaarsen voor een intieme sfeer. Het fijne van een strandbruiloft is dat het al snel relaxed aanvoelt. Een informele dresscode, blote voeten en een prachtige zonsondergang maken het plaatje.

4. Vintage vibes

Houden jullie van een beetje nostalgie? Dan is een vintage bruiloft een perfecte keuze. Denk aan kanten tafelkleden, antieke meubels en prachtige pastelkleuren zoals zachtroze, mintgroen en lila. Combineer dit met mooie oude fotolijstjes, een vintage trouwauto en klassieke drankjes zoals champagne of gin-tonics. Dit thema brengt een romantische en stijlvolle sfeer naar je bruiloft.

5. Modern en strak

Voor de bruiden die houden van een beetje minimalisme is een modern thema helemaal top. Denk aan strakke lijnen, veel wit en een paar mooie metallic accenten zoals goud of koper. Een moderne bruiloft kan zowel chique als eenvoudig zijn en past bij een strak ingerichte zaal. Houd het simpel met subtiele bloemstukken en moderne tafelschikkingen. Het draait hier om ‘less is more’, zonder dat het saai wordt.

Een persoonlijke touch

Kiezen voor een bruiloft thema geeft jullie dag een persoonlijke touch en maakt alles net wat specialer. Het belangrijkste is dat het thema bij jullie past. Neem de tijd om samen te ontdekken wat jullie aanspreekt en maak er een feestje van om alles bij elkaar te zoeken. Het is tenslotte jullie dag, dus maak het helemaal eigen en geniet van elk moment van de voorbereiding! En ben je op zoek naar een mooie trouwjurk? Dan neem je natuurlijk een kijkje bij Bruidsmode Outlet Rotterdam!

 

Dion

Author Dion

More posts by Dion

Leave a Reply