Skip to main content

Ben je dol op retro/vintage looks en wil je de retro stijl terug laten komen op jouw bruiloft? Kies dan voor een retro trouwjurk! De stijl van deze bruidsjurken kenmerkt zich door invloeden uit de jaren 70 en 80. En het goede nieuws is: deze stijl is weer helemaal in! Lees verder om te ontdekken waar je aan kunt denken bij retro trouwjurken!

Wat is een retro trouwjurk?

Laten we beginnen met de basis: wat bedoelen we precies met een retro trouwjurk? Wanneer we het hebben over een retro trouwjurk, hebben we het niet over een tweedehands jurk. De trouwjurken die je bij Bruidsmode Outlet vindt zijn helemaal nieuw. Waarom we ze dan retro of vintage noemen? Dit heeft te maken met het uiterlijk van de bruidsjurken! Ze hebben namelijk invloeden uit de jaren 70 en 80. Daarbij zie je vaak dat er veel gebruikt wordt gemaakt van kant, wat op verschillende manieren terug kan komen in de jurk.

Waarom kiezen voor een retro bruidsjurk?

Waarom zou je kiezen voor een retro trouwjurk, ten opzichte van een moderne trouwjurk? We zetten enkele voordelen op een rij:

  • Unieke stijl: met een retro bruidsjurk ben je verzekerd van een unieke stijl! Je onderscheidt jezelf en maakt een persoonlijk statement.
  • Tijdloosheid: een retro bruidsjurk is tijdloos en raakt nooit uit de mode. Zeker wanneer je je bruidsjurk wilt overdragen op de volgende generatie, is een retro bruidsjurk een fijne optie.
  • Passend bij elk thema: retro bruidsjurken passen goed bij verschillende bruiloftsthema’s. Of je nu een vintage, boho chic of romantische bruiloft hebt: een retro trouwjurk past er goed bij!

Tips bij het kiezen van een retro bruidsjurk

Bij het kiezen van een retro trouwjurk zijn er een aantal tips waar je rekening mee kunt houden:

  • Blader door tijdschriften en online bruidsboetieks om inspiratie op te doen.
  • Pas verschillende stijlen om te kijken welke stijl het beste bij jou past.
  • Ga voor een goede pasvorm die jouw figuur goed accentueert.

De zoektocht naar jouw droomjurk

Op je eigen bruiloft wil je zo goed mogelijk voor de dag komen. Daar weten wij bij Bruidsmode Outlet Rotterdam alles van! Daarom helpen wij je altijd zo goed mogelijk, waardoor je uiteindelijk een jurk vindt die past bij jouw wensen. Wij snappen dat smaken verschillen. Daarom hebben wij veel verschillende retro trouwjurken in ons aanbod. Waar je ook naar op zoek bent, ons ruime assortiment heeft een trouwjurk voor iedereen. Kom dus snel eens langs in onze winkel!

Dion

Author Dion

More posts by Dion

Leave a Reply