Skip to main content

Je trouwdag is één van de belangrijkste dagen van je leven. Niet alleen trouw je de liefde van je leven, je begint ook nog eens aan een hele nieuwe fase in je leven. Je wilt dan natuurlijk ook dat alles tot in de puntjes perfect is. Je kapsel is hier een belangrijk onderdeel van. Deze moet passen bij jouw persoonlijkheid, maar ook bij de look van de bruiloft. Bruidsmode Outlet Rotterdam geeft je graag wat inspiratie voor de mooiste bruidskapsels voor 2023.

De lage knot

Eén van de meest populaire bruidskapsels van dit moment is de lage knot. Deze look is tijdloos, elegant en perfect voor elke bruid. De look is namelijk te creëren voor kort, halflang en lang haar. Het is een eenvoudig kapsel. Door een paar losse plukjes uit de knot te trekken, creëer je een romantische uitstraling. Maar, ook een strakke knot is tegenwoordig erg populair. Bovendien is de lage knot zeer veelzijdig en past het bij vrijwel elke jurk en bruiloftsthema. Combineer het met een sieraden en je steelt zeker de show!

Half opgestoken

Een ander klassiek bruidskapsel is het half opgestoken haar. Het is een prachtig kapsel dat perfect is voor bruiden die op zoek zijn naar een elegante en verfijnde uitstraling. De helft van het haar wordt vastgemaakt, terwijl de rest van het haar los blijft. Het leuke aan dit kapsel is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo kun je bijvoorbeeld allerlei haaraccessoires toevoegen aan dit kapsel om het er nog mooier uit te laten zien.

Hollywood waves

Wil je je haar graag los dragen? Denk dan eens aan Hollywood waves. Je haar wordt gekruld en uitgekamd, waardoor de lokken perfect in elkaar vallen. Deze look past bij verschillende trouwjurken, van minimalistisch tot klassiek. Ze geven de bruid een charmante uitstraling.

Haarsieraden

Een bruid kan veel meer dragen dan alleen een sluier! Uitbundige haarsieraden zijn super populair. Denk bijvoorbeeld aan een diadeem of een grote strik. Vooral voor bruiden met kort haar is dit echt een uitkomst. Het leuke aan het haarsieraad is dat je gedurende de dag kan afwisselen van look. Tijdens de ceremonie draag je een sluier en voor het feest wissel je deze om met een mooi haarsieraad.

Trends voor kort haar

Ook voor bruiden met kort haar zijn er talloze opties om er op hun mooist uit te zien. Denk bijvoorbeeld aan mooie bloemen of andere haaraccessoires in het haar. Daarnaast kan ook kort haar op diverse manieren gestyled worden. Bijvoorbeeld met een vintage flair, voor een klassieke uitstraling.

Waar je ook voor kiest, het is natuurlijk het allerbelangrijkst dat jij je goed voelt met jouw kapsel en dat het past bij jouw persoonlijkheid en stijl. Je moet je comfortabel voelen en het kapsel moet jou het zelfvertrouwen geven waarmee jij gaat stralen op jouw grote dag.

Dion

Author Dion

More posts by Dion

Leave a Reply